Skanska

Hälsa och Säkerhetsledare - Hus Stockholm Bostäder

Hus Stockholm består av tre regioner: två kommersiella husregioner Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd, samt Hus Stockholm Bostäder som är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bostäder i Storstockholmsregionen. 

 

Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet, lönsamhet och präglas av en anda av ständig utveckling samt förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!


Skanska har ett gemensamt mål att alla våra arbetsplatser ska vara säkra och hälsosamma. Inom region Hus Stockholm Bostäder behöver vi nu stärka upp med en Hälsa och Säkerhetsledare som engagerat bidrar till arbetet med att nå detta mål.

 

Du ger aldrig upp i vår strävan att alla ska kunna jobba säkert och hälsosamt

 

Arbetet som Hälsa och Säkerhetsledare är varierande och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att operativt stödja ett effektivt och systematiskt arbete inom hälsa och säkerhet i distriktet samt dess projekt. Du kommer även praktiskt bidra till implementering av nya samt uppdaterade arbetsmetoder och genom din expertis stödja arbetsplatserna i deras riskhantering.

 

 

Ditt engagemang för arbetsmiljöfrågor inspirerar och utvecklar

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom hälsa och säkerhet samt minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Du har god kunskap inom hälsa och säkerhetsområdet och gärna någon specialistkompetens - kopplat till området. Som person är du strukturerad och trivs i en roll där du får vara nära verksamheten/produktionen och ett stöd i det operativa. Du har vidare en pedagogisk förmåga att inspirera och motivera andra i hälsa samt säkerhetsfrågor. 

 

Läs gärna mer om hur vi jobbar med våra hållbarhetsfrågor på www.skanska.se

 

Du kan vara precis den vi söker efter!

 

Vi kommer att kalla till intervju löpande, så ansök gärna redan idag men senast den 30 juni. För vidare frågor kontakta rekryteringsspecialist: Anders Enström, 010-44 92 004.

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

 

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hälsa och Säkerhetsledare - Hus Stockholm Bostäder