Skanska

Hälsa och säkerhetschef, Stora Projekt Väst - Göteborg

Vill du ansvara för hälsa- och säkerhetsarbetet inom en av våra specialistregioner?

Vi har ett gemensamt mål att alla Skanskas arbetsplatser ska vara säkra och hälsosamma. Vi har kommit långt i denna strävan men för att ta nästa steg mot målet har vi numer en Hälsa och Säkerhetschef i varje region som leder och utvecklar arbetsmiljöarbetet.

Till region Stora Projekt Väst söker vi nu en engagerad och driven Hälsa och säkerhetschef med fokus på arbetsmiljöfrågor

Regionen genomför infrastrukturprojekt, såsom väg-, järnvägs- och broprojekt, samt andra komplicerade anläggningsprojekt. Trafikverket är en viktig kund, men regionen genomför även projekt åt andra kunder. Projekten är i regel stora med ordervärden över 100 Mkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle. 

I rollen som Regional Hälsa och Säkerhetschef består arbetet huvudsakligen av att:
• Tillsammans med regionledningen leda ett effektivt och systematiskt arbete i hälsa och säkerhet inom arbetsmiljöområdet
• Stödja regionen vid organisering av dess hälsa och säkerhetsresurser samt ha funktionsansvar för dessa 
• Stödja regionen i tillämpning och följsamhet av vårt ledningssystem samt implementering av nya och uppdaterade arbetssätt 
• Stödja verksamheten med experthjälp 
• Bidra i utvecklingsprojekt och gemensamma arbetssätt inom hälsa och säkerhet
• Stödja vid utredningar enligt särskilt mandat

Du kommer bland annat att:
• Vara sammankallande och beredande för regionens hälsa och säkerhetsråd 
• Delta i arbetsmiljöråd
• Delta i anbudsarbete utifrån hälsa och säkerhet 

Handlingskraftig och engagerad med relevant erfarenhet 

Vi söker dig som har relevant akademisk examen inom arbetsmiljö och hälsa, eller motsvarande kunskaper, samt minst 5 - 10 års erfarenhet från arbete kopplat till arbetsmiljö och hälsa. Du får gärna ha erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att systematiskt arbeta med att förhindra olyckor och förebygga skador genom att identifiera och utreda risker i arbetsmiljön.

Som person är du mål- och resultatdriven. Du är handlingskraftig och har förmågan att kommunicera på ett motiverande vis. Tjänsten är placerad i Göteborg. Resor förekommer i tjänsten. 

Ansök idag - vi rekryterar löpande 

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV! Vi vill ha din ansökan senast 28 februari. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande så sök gärna tidigt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Per-Ola Svahn tel 010-448 43 59.

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 30 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hälsa och säkerhetschef, Stora Projekt Väst - Göteborg