Skanska

Hälsa och säkerhetschef Rental - Sthlm/GBG/Malmö

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige. 

Hälsa och Säkerhetschef Region Skanska Rental

Vi har ett gemensamt mål att alla Skanskas arbetsplatser ska vara säkra och hälsosamma. För att nå nästa steg mot målet söker vi nu en Hälsa och säkerhetschef på region Skanska Rental.

I rollen som Hälsa och Säkerhetschef består arbetet huvudsakligen av att tillsammans med regionledningen leda ett effektivt och systematiskt arbete inom hälsa och säkerhet. Du kommer stödja regionen vid organisering av dess hälsa och säkerhetsresurser. 

Du kommer att vara regionens expert inom området och utbilda och praktiskt hjälpa cheferna i verksamheten. Att bygga nätverk, arbeta i team och använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom Skanska är centralt i din roll. Det är viktigt att du själv vill utveckla processer och arbetssätt och bidrar till att vi i vår verksamhet blir bättre. 

Tjänsten rapporterar till Regionchef. Resor förekommer i tjänsten, då regionen har hela Sverige som arbetsområde. 

Placeringsort är Stockholm, Göteborg eller Malmö. 

Engagerad, värderingsdriven och kommunikativ

Detta är ord som passar väl in på dig. Du är en inkluderande ledare som trivs med att arbeta som ett lag på arbetsplatsen och har drivkraften att alltid vilja göra arbetet med bästa möjliga produktivitet och hög kvalitet. Skanska strävar efter ökad mångfald och välkomnar kvinnor och personer med annan bakgrund än svensk bland de sökande. 

Vi söker dig som har relevant akademisk examen samt minst 5 års erfarenhet från arbete kopplat till hälsa och säkerhet eller linjechefsansvar i produktion. Du har gedigen kunskap inom hälsa och säkerhetsområdet och kanske någon specialistkompetens. Arbetet är mycket självständigt och det är viktigt att du har erfarenhet och kan visa på att du kan arbeta självständigt, planerar och driva frågor inom området.

Vill du bidra till vår framgång? Vi är nyfikna på dig!

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV senast den 1 maj 2019. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Johannes Lidström på telefonnummer 076-784 34 19

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 maj . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 16 april

Kategorier : Chef & Ledning Hälsa & sjukvård Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hälsa och säkerhetschef Rental - Sthlm/GBG/Malmö