Skanska

Hälsa och Säkerhetschef Region Grundläggning - Stockholm

Vill du ansvara för hälsa- och säkerhetsarbetet inom en av våra specialistregioner?

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning. Vår ambition är mycket hög i att få säkra arbetsplatser. Hälsa, och att må bra är också viktigt för vi ska kunna leverera bra projekt. Därför söker vi nu en Hälsa och Säkerhetschef för att kunna bli ännu bättre. 

Gillar du stora maskiner och komplexa projekt? 

Regionen driver komplexa grundläggningsprojekt i varierande storlek. De största nu pågående projekten är Slussen i Stockholm och nya Hisingsbron i Göteborg. Vår verksamhet präglas av stora maskiner och många tunga lyft. Vi har även 2 stycken betongpålefabriker. Konsekvenserna, om vi arbetar fel, kan bli stora och därför är säkerhetsarbetet centralt i vår verksamhet. En huvudkompetens.

Din roll som Hälsa och Säkerhetschef kommer att direkt påverka vårt säkerhetsarbete i våra projekt. Våra linjechefer har ett ansvar att se till att ambitioner, attityder och arbetssätt genomförs. I din roll arbetar du huvudsakligen med att:

• Leda ett effektivt och systematiskt arbete inom hälsa och säkerhet 
• Stödja verksamheten med experthjälp inom arbetsmiljöområdet
• Stödja regionen i tillämpning och följsamhet av vårt ledningssystem samt implementering av nya och uppdaterade arbetssätt 
• Bidra i utvecklingsprojekt och gemensamma arbetssätt inom hälsa och säkerhet 
• Stödja vid utredningar enligt särskilt mandat

Du kommer även vara sammankallande och beredande för regionens olika säkerhetsforum. 

Handlingskraftig och engagerad 

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och vill att du har några års erfarenhet av att systematiskt ha arbetat inom arbetsmiljöområdet. Har du relevant utbildning så ser vi det som ett plus. Vi förväntar oss att vår hälsa- och säkerhetschef gillar att spendera mycket av sin arbetstid ute i våra projekt för att kontinuerligt ta del av den verklighet vi befinner oss i.

Skanska Grundläggning är en rikstäckande organisation så resor inom tjänsten kommer att förekomma.

Tjänsten är placerad i Stockholm. 

Ansök 

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV! Vi vill ha din ansökan senast 3 mars 2019. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande så sök gärna tidigt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Anders Lilienberg tel. 010-448 47 50.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 3 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hälsa och Säkerhetschef Region Grundläggning - Stockholm