Skanska

Hälsa- och säkerhetschef Hus Syd

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder. Hus Syd är aktiva på hela den skånska marknaden och är idag verksamma inom 35 olika projekt inom bostadsproduktion och kommersiella fastigheter. Vi ser fram emot att fortsätta bygga Skåne på ett säkert sätt med din specialistkompetens!

 

Med stort hjärta leder du vårt hälsa- och säkerhetsarbete

 

Som hälsa- och säkerhetschef har du övergripande ansvar för utveckling av regionens hälsa- och säkerhetsarbete. I dina arbetsuppgifter ingår att:

 

• Tillsammans med regionledning leda och driva ett effektivt och systematiskt Hälsa- och säkerhetsarbete inom regionen

• Driva, stödja och följa upp implementering av nya eller uppdaterade arbetssätt.

• Driva och stödja regionen i tillämpning och följsamhet av vårt ledningssystem

• Stödja, arbetsleda och utveckla projektens hälsa- och säkerhetsledare i sina roller

• Bidra till strategisk förvaltning och utveckling inom hälsa- och säkerhetsområdet genom att delta i utvalda referensgrupper

• Tolka lagstiftning, utveckla och bidra till praktisk tillämpning av olika arbetssätt med din expertis

• Ansvara för regionens leveranser inom ramen för SAM såsom kvartalsrapporter, analysrapporter och förslag till åtgärder

• Koordinera och vid behov utreda oönskade händelser och tillämpa erfarenhetsåterföring

 

Du kommer tillsammans med Regionens ledningsgrupp driva hälsa & säkerhetsarbetet och kommer att sammankalla olika forum beträffande hälsa- och säkerhetsarbete på regionnivå.

 

”Vi arbetar säkert eller inte alls!”

 

Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där samarbete med andra enheter och våra projekt är en stor del av jobbet. Du rapporterar till Regionchef.

 

Du är driven och kommunicerar våra hjärtefrågor med finess

 

Vi söker dig som är arbetsmiljöingenjör eller har motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet. Du har minst 10 års erfarenhet av hälsa- och säkerhetsarbete och bör ha erfarenhet av att arbeta framgångsrikt med förändringsledning. Har du erfarenhet av byggbranschen, samt ledarerfarenhet är detta starkt meriterande. Erfarenhet av utredningsarbete är även en tillgång då det förenklar förståelsen för hur arbetsmiljön påverkas av våra byggprocesser.

 

Som person är du driven och strategisk, samtidigt som du har en pedagogisk fallenhet för att få med dig andra på resan för ett säkert och hälsosamt arbetsmiljöarbete. Genom ditt smittande engagemang och din tydliga kommunikation vägleder du andra för att verksamheten ska utvecklas i rätt riktning. Du är ansvarstagande, duktig på att samarbeta och arbetar mål- och resultatorienterat för att skapa de bästa förutsättningarna för ett framgångsrikt arbete inom området.

 

Det är viktigt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar, vilka vi förväntar oss att du delar både i din yrkesroll såväl som i din personlighet. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/ 

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du har lovar vi våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller. Några bra exempel på hur vi visar att vi uppskattar våra medarbetare är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning.

 

Välkommen med din ansökan idag, dock senast den 20 juni!

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 20 juni.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Staffan Andersson på telefonnummer 010-448 32 45.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

• Location: Malmö, Skåne, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 11 timmar . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hälsa- och säkerhetschef Hus Syd