Skanska

Hållbarhetsspecialist Hållbar Affärsutveckling - Stockholm eller Göteborg

Vi bygger ett bättre samhälle för människa och planet

 

På Skanska utvecklar och bygger vi ett bättre samhälle, och drivs av våra värderingar. Hållbar affärsutveckling är avdelningen som ska möjliggöra affärer med långsiktiga värden för människa och planet.  Gruppen Hållbara Affärer Anläggning är Skanskas hållbarhetsexperter inom Väg & Anläggning samt inom industriell verksamhet. Gruppen jobbar med hållbarhetsfrågor i hela Skanska Sverige.

 

Vi söker nu en Affärspartner Hållbara Affärer Anläggning

 

Skanskas mål är att det vi bygger och producerar ska ha så nära noll miljöpåverkan som möjligt. Vi har också en vision om att vi ska vara klimatneutrala 2050. Din uppgift är att hjälpa Skanskas vägprojekt och industriella verksamhet att driva mot dessa mål. Tjänsten är bred och kräver kunskap inom flera hållbarhetsområden. Vi ser gärna att du har jobbat med LCA, sanering av förorenad mark, vattenrening, eller avfallshantering/återvinning.

 

Som Hållbar Affärspartner kommer du även jobba strategiskt med hållbarhetsfrågor, och du är ett stöd till produktionens chefer i deras arbete att skapa fler hållbara affärer. 

 

Är du personen vi söker?

 

Har du minst 7 års erfarenhet som miljökonsult eller miljösamordnare inom bygg- och anläggningsbranschen eller industri? Brinner du för hållbarhetsfrågor? Då vill vi ha med dig på vår resa mot ett hållbart samhälle! Du bör vara utbildad civilingenjör, miljövetare eller motsvarande. Du har ett arbetssätt som visar god förståelse för hur man löser problem och driver hållbarhetsfrågorna framåt. På ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt leder du uppdrag inom hållbarhet och har egna idéer om hur hållbarhetsfrågor kan skapa fler och bättre affärer.

 

Placeringsort är Göteborg eller Stockholm. Resor i tjänsten förekommer.

 

Vi vill lära känna dig

 

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV! Vi vill ha din ansökan senast 5 mars.  Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef John Nyberg, 010-448 07 25.

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hållbarhetsspecialist Hållbar Affärsutveckling - Stockholm eller Göteborg