Skanska

Gruppchef Projektering Hus Syd - Malmö

Följ med i våra spännande projekt så bygger vi framtiden!

 

Skanska Hus Syd är idag cirka ca 600 medarbetare utspridda på olika projekt i Skåne och distriktet har flera spännande utmaningar framför sig. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Våra värderingar präglar organisationen och skapar en sund företagskultur! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet. Vi är på en spännande resa och vill gärna att du följer med!

 

Att arbeta i tidiga skeden är enormt viktigt för oss på Skanska. Det är där vi har möjlighet att använda vår kompetens och påverka utformning av produkten så att den ger våra kunder mest värde samtidigt som den går att bygga på ett säkert och effektivt sätt. Projekteringschefen är därmed en verklig nyckelroll i vår verksamhet.

 

Rollen som Projekteringschef innefattar, förutom att du arbetar operativt som projekteringsledare, även personalansvar för regionens projekteringsledare och digitala ledare. Du ansvarar för att planera och utveckla verksamheten samt att säkerställa att vi har rätt kapacitet och kompetens i gruppen. Det operativa arbetet innebär i huvudsak att leda och samordna projekteringen genom att skapa ramar för projekten gällande arbetssätt, tidplaner, kvalitetsnivå och projektmål.

 

Inom Skanska finns en fantastisk samlad kunskap vilket ger dig stor möjlighet att utveckla din kompetens och skapa ett brett nätverk inom organisationen.

 

Engagerad och strukturerad ledare som lockas av att leda projektering mot kundvärde och lönsamhet.

 

Vi söker dig som har bakgrund inom byggprojektering. Du har antagligen arbetat som projekteringsledare, projektchef, konstruktör eller någon annan roll där du fått erfarenhet från byggprojektering. Att arbeta självständigt är något du trivs med och du är bra på att motivera och engagera andra människor i team. Du är en god och tydlig kommunikatör som har förmågan att bygga relationer både internt och externt. Du bör vara både noggrann och strukturerad i ditt arbete.

 

Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, därav är det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/

 

Vi ser fram emot din ansökan, sök idag!

 

Registrera ditt personliga brev samt CV via länken nedan. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är den 6 mars.

 

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Lindbladh, Operativ Chef i Hus Syd 010 449 17 01.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Gruppchef Projektering Hus Syd - Malmö