Skanska

Gruppchef IT Service Desk

Är du en energifull och relationsskapande ledare som drivs av att leda och utveckla både medarbetare och verksamhet?

 

 

Vi söker nu en engagerad Gruppchef till IT Service Desk

Skanska Sweden IT är en helt integrerad organisation inom Skanska som erbjuder IT-tjänster och support inom Skanska i Sverige, i Norden och globalt. Vi är en affärstillgång som är nyckeln till Skanskas framtid och spelar en proaktiv roll i den dagliga verksamheten och driver innovation med hjälp av vår digitaliseringsresa. Vårt fokus är att ha en support i världsklass där vi hjälper varandra och vår verksamhet med glädje.

 

Common Services består av grupperna Regional IT Partner, IT Service Desk, Core Infrastructure, Platforms och Digital Workplace.

 

IT Service Desk hanterar alla supportbehov inom IT-relaterade frågor. Servicedesk är den första instansen för medarbetarnas ärenden, där det prioriteras, eskaleras och löses. Här är servicekänslan och intresset för att förstå verksamhetetens behov i fokus.

 

 

Vad innebär rollen som Gruppchef IT Service Desk?

I din roll som Gruppchef för IT Servicedesk har du ansvar för personal och budget. Eftersom IT-utvecklingen går snabbt kommer du kontinuerligt se över processer, förbättringar och arbetssätt för att kunna vara en förstklassig Service Desk. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

 

• leda, etablera och utveckla gruppen genom ett närvarande ledarskap och ett coachande förhållningssätt

• skapa förutsättningar som bidrar till att gruppens uppsatta mål nås på ett effektivt och kvalitativt sätt

• aktivt bidra till en ökad kundnöjdhet och kundnytta

 

Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya möjligheter att lösa utmaningar tillsammans med dina kollegor, samarbetspartners och interna kunder. Du ingår i ledningsgruppen för Common Services.

 

 

Du har förmågan att skapa tillit och engagemang i en miljö med snabba förändringar och innovation

Vi söker dig som brinner för att leda och utveckla andra. För att lyckas i rollen är du trygg i ditt ledarskap, har god självkännedom samt mod att fatta beslut. Som ledare hos oss bör du trivas i en miljö med högt i tak och stark entreprenörsanda. Vi ser framförallt att du är en ledare som brinner för att bygga starka band inom teamet tillsammans med medarbetarna. Som person ser vi gärna att du har ett personligt driv och besitter en stor vilja att förändra och förbättra. Du har en god kommunikativ förmåga där du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

 

Vi tror att du har en högskole-/universitetets examen inom teknik eller IT alternativt eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har några års erfarenhet som ledare och vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet från en supportverksamhet. Du ska vara nyfiken och intresserad för IT:s processer.

 

 

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så fort som möjligt, dock senast den 15 augusti 2021. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Palmgren, Funktionschef Common Services, mobilnr: 0768-523104. Då det är semestertider ber vi om överseende med att det kan ta lite längre tid för Louise återkomma om du lämnat meddelande på mobilsvar. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 juli

Kategorier : Chef & Ledning Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Gruppchef IT Service Desk