Skanska

Gruppchef Installation Hus Syd - Malmö

Gruppchef Installation

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder. Hus Syd finns i Skåne och har ungefär 35 projekt igång kontinuerligt inom bostadsproduktion och kommersiella fastigheter. Vi ser fram emot att fortsätta bygga Skåne på ett hållbart sätt med dig!

 

 

Vad innebär rollen som gruppchef Installation?

Att ha en ledande roll på Skanska innebär både roliga och tuffa utmaningar. Du är personalansvarig för en grupp om ca 20 medarbetare; både installationssamordnare och installationsledare där du som ledare kontinuerligt utvecklar och coachar samt skapar förutsättningar för medarbetarna att växa. För att uppnå detta leder du gruppens arbete mot uppställda mål genom ett nära och värderingsstyrt ledarskap. Rollen innefattar även budget och ekonomiansvar. Du ingår i ledningsgruppen för Verksamhetsstöd och Marknad inom Hus Syd och bidrar till vår strategiska utveckling. Som gruppchef är du även involverad i alla regionens distrikt och projekt; antingen direkt genom eget deltagande eller via installationsgruppens medarbetare.

 

Ditt viktigaste uppdrag är att leda och inspirera teamet så att de på bästa sätt bidrar till Skanskas framgång.

 

 

En värderingsstyrd och engagerad ledare

Som ledare är du genuin, har en personlig mognad och är en mycket kommunikativ person. Du har en starkt etisk kompass och är en förebild för dina medarbetare. Du skapar motivation och stort engagemang genom ditt sätt att leda. Du känner dig trygg i din ledarroll och har förmåga att skapa samsyn samt ett värderingsstyrt arbetsklimat.

 

Vi tror att du har en högskole-/universitetets examen inom teknik alternativt samhällsbyggnad eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har några års erfarenhet som ledare och för att vara framgångsrik i rollen som gruppchef är erfarenhet från installationsbranschen ett krav.

 

 

Välkommen med din ansökan!

För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Har du frågor om tjänsten? Kontakta rekryterade chef Mattias Lindbladh på 076-10 72 168. Sista ansökningsdag 1 december 2021. Vi arbetar löpande med ansökningarna så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 10 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Gruppchef Installation Hus Syd - Malmö