Skanska

Gruppchef för Regional IT Support - Göteborg, Malmö eller Stockholm

Funktionen Common Services ansvarar för att tillhandahålla en affärsdriven och optimerad leverans av gemensamma tjänster till alla våra processområden i Sverige, i Norden och globalt. Tjänsterna är optimerade baserat på kvalitet, kostnadseffektivitet och skalbarhet, samtidigt som man alltid tänker på företagets behov.

 

Grupperna inom Common Services är IT Service Desk, Digital Arbetsplats, Digitala Samarbetsytor, Regional IT-support, Core Infrastructure, Business Platforms och Global Platforms.

 

Vi söker nu en Gruppchef för Regional IT Support

Gruppen Regional IT Support består idag av 14 medarbetare som alla har rollen som IT Partner och de ansvarar var och en för olika regioner inom Skanska Sveriges verksamhetsgrenar. Regional IT Supports huvuduppgift är att ge operativt IT stöd till Skanskas regioner, distrikt, byggprojekt och industrianläggningar.

 

Gruppen har en central roll för att möjliggöra ett digitaliserat byggande, något som kontinuerligt utvecklas och förändras då digital mognadsgrad och ambitionsnivå I Skanskas olika delar varierar. Här är du som gruppchef en oerhört viktig nyckelperson genom det nätverk du verkar i och genom. Det är meriterande om du har erfarenhet från byggverksamhet och IT stöd.

 

Gruppen träffar dagligen våra medarbetare ute i verksamhetsgrenarna, så det är viktig för dig som gruppchef att vara spindeln i nätet och hjälpa gruppen att förmedla den informationen till övriga delar inom IT.

 

Du behöver ha tidigare erfarenhet att leda (gärna på distans), då medarbetarna och den verksamhet som gruppen supporterar är utspridda över hela landet. Det innebär också en del resor i tjänsten.

 

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV senast den 8 augusti 2022. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Funktionschef, Mikael Björklund, telefon: 0104481469

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Marie, HR Rekrytering | Kontaktperson

 

 

 

 

Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Data & IT


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Gruppchef för Regional IT Support - Göteborg, Malmö eller Stockholm