Skanska

Gruppchef Arkitektur och konstruktion inom Skanska Teknik - Växjö

Gruppchef Arkitektur och konstruktion inom Skanska Teknik i Växjö

Skanska Teknik är en strategisk resurs inom Skanska Sverige och vårt mål är att bidra till ökad teknisk kvalitetssäkring av våra projekt runt om i landet. Inom Skanska Teknik ingår avdelningen Hus som har ca 120 medarbetare totalt över Sverige. Vi deltar i arbetet med effektivisering av hela byggprocessen i nära samarbete med produktionen, från utveckling och anbudsskede till genomförande och teknisk förvaltning. Skanska Teknik skapar mervärde och bidrar till framgång för Skanska Sverige och för våra kunder genom kostnadseffektiva, hållbara och kvalitetssäkra tekniska lösningar.

 

Inom gruppen Hus A/K Växjö arbetar vi med kompetensområdena arkitektur och konstruktion. Vad gäller A jobbar vi mycket med gestaltning, projektering samt tillgänglighet. Inom K handlar det om projektering i alla skeden, produktionssupport och en del granskningsuppdrag.

 

Är du en naturlig ledare? I så fall är du vår nästa gruppchef!

Då vår gruppchef har gått vidare mot nya utmaningar inom Skanska söker vi dig som vill gå in i en spännande roll där du kommer att ha stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt. Skanskas mål om Klimatneutralitet 2045 är ledstjärnan som genomsyrar verksamheten. Våra ledare har en viktig roll i att driva dessa frågor.

 

Som gruppchef har du personalansvar för ca 20 medarbetare. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och bidrar till Tekniks verksamhetsstyrning och utveckling. Tidigare erfarenhet av personalansvar är meriterande och vi förväntar oss att du har en bakgrund inom något av kompetensområdena arkitektur eller huskonstruktion.

 

Gruppchefens ansvarsområde omfattar:

• Ekonomi

• Medarbetare

• Uppdragsgivare och Marknad

• Leda/utveckla kompetensområdet

 

Ditt viktigaste uppdrag är att leda och inspirera teamet så att de på bästa sätt bidrar till Skanskas framgång. Ett nära och långsiktigt samarbete med våra uppdragsgivare i Skanska är nyckeln till din framgång.

 

En värderingsstyrd och engagerad ledare

Du är genuin, har en personlig mognad och är en mycket kommunikativ person. Du har en starkt etisk kompass och är en förebild när det gäller ditt agerande. Vi söker dig som har förmågan att skapa motivation och stort engagemang genom ditt sätt att agera.

 

Strukturerad, strategisk och beslutsmässig är ord som beskriver dig. Att skapa och vårda relationer är en av dina främsta styrkor och du har en stark vilja och drivkraft att leda verksamheten mot uppsatta mål. Då du har många kontaktytor i tjänsten är det viktigt att du är mån om att bygga nätverk både inom och utanför Skanska.

 

• Du är antingen civilingenjör, arkitekt, högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

• Tidigare erfarenhet av personal- och budgetansvar är meriterande.

 

Ansök idag, vi rekryterar löpande!

Du är varmt välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 11 december 2022, men ansök gärna redan idag! Tillträde tidigast 1 januari 2023 eller efter överenskommelse.

 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Helena Burstrand Knutsson, 010- 448 42 22.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 december . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 25 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Gruppchef Arkitektur och konstruktion inom Skanska Teknik - Växjö