Skanska

Grävmaskinist Väg och Anläggning Väst - Göteborg

Schakt & Transport Väst söker grävmaskinister som är vana att ta sig an utmanande anläggningsprojekt!
 
Schakt & Transport är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB. Bolaget har sina rötter i Småland och Skanska förvärvade bolaget i slutet på 60-talet. För närvarande bygger vi upp organisationen i Väst och därför söker vi dig som vill vara med och skapa en spännande framtid!

Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling!

Vill du vara en del av vårt nya lagbygge?

Grävmaskinister är en nyckelkompetens i våra projekt, därför har vi satsat på Schakt & Transport som skall säkerställa att vi har de rätta maskinisterna för alla våra spännande projekt inom Väg och Anläggning. Vi tror på kontinuitet i våra projekt där du som maskinist är en självklar och betydelsefull aktör.

Vi söker dig som är professionell grävmaskinist i Göteborgsområdet med kranskommuner. Vi vill att du har en vilja och driv att arbeta med den senaste tekniken. Du ska ha ett högt säkerhetstänk och vara duktig på att lösa problem genom att ha erfarenhet av ett flertal olika metodval. Du är en viktig kugge i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi värderar säkerhet, god arbetsmiljö samt ordning och reda på våra arbetsplatser.

Att arbeta effektivt och metodiskt är en självklarhet för dig!

Som person är du driven, självgående och mån om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad i ditt arbete.

För att lyckas med rollen ser vi att du har yrkesbevis samt vana av att arbeta med maskinstyrning. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot maskin/fordon alternativt bygg och anläggning.

Är du den vi söker? Vänta inte med att ansöka!

Om du tycker detta verkar intressant vill vi att du snarast skickar in ett personligt brev och CV. Vi går igenom ansökningar löpande. Absolut senaste ansökningsdag är 2019-04-30

Om du har några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Projektchef Andreas Carlsson, tel 010-448 40 61 eller HR Richard Täng, tel 010-448 28 23.

Välkommen med din ansökan!
Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 april

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Grävmaskinist Väg och Anläggning Väst - Göteborg