Skanska

Geotekniker/geokonstruktör till Skanska Teknik - Stockholm

Har du vad som krävs för att göra komplexa uppgifter förståeliga och vill vara med där det händer? Nu söker Skanska Teknik ytterligare en Geokonstruktör/ Geotekniker till Stockholm!

 

Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige med ca 230 medarbetare. Vi arbetar med kvalitetssäkrade lösningar som våra kunder, myndigheter och inte minst vår miljö kräver. Vi deltar i arbetet med effektivisering av hela byggprocessen i nära samarbete med produktionen, från utvecklingsarbete och tidiga anbudsskeden till genomförande.

 

Skulle du vilja jobba närmare produktionen?

Arbetet i Geoteknikgruppen på Skanska innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta kollegor. Tillsammans med kompisarna på produktionssidan hjälper vi Skanska att vinna anbuden genom att skapa kreativa tekniska lösningar i såväl små som stora projekt. Utöver att verka i anbuds-, projekterings- och utförandeskedet är vår huvuduppgift att hitta produktionsanpassningar och kostnadsoptimeringar och förstås att agera tekniskt stöd i pågående projekt. Här får du möjligheten att arbeta med frågeställningar som påverkar samhället.

 

För att lyckas i rollen har du…

Utöver goda teoretiska kunskaper inom grundläggande geoteknik/ geokonstruktioner är du duktig på att kommunicera och samarbeta då vi stöttar många olika grenar inom Skanska. I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående och tycker om att utvecklas men också att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du har en högskoleexamen inom geoteknik eller motsvarande och flera års arbetslivserfarenhet som geotekniker, geokonstruktör eller ledare av geotekniska uppdrag. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med geokonstruktioner, jordförstärkning och/eller påldimensionering och även om du har jobbat med numeriska beräkningar. Har du dessutom arbetat som entreprenör eller nära produktion så är det ett stort plus.

 

Välkommen med din ansökan!

Du söker genom att registrera dina uppgifter via ansökningslänken. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Har du frågor om tjänsten? Kontakta rekryterade chef Pia Larch på 010-449 26 55. Vi gör urval löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 juli


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Geotekniker/geokonstruktör till Skanska Teknik - Stockholm