Skanska

Geoprojektör till Skanska Teknik - Stockholm

Vill du jobba med roliga och komplexa projekt? Vi söker nu en geoprojektör till Skanska Teknik i Stockholm!

 

Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige med ca 300 medarbetare. Vi arbetar med kvalitetssäkrade lösningar som våra kunder, myndigheter och inte minst vår miljö kräver. Vi deltar i arbetet med effektivisering av hela byggprocessen i nära samarbete med produktionen, från utveckling och anbudsskede till genomförande.

 

 

Söker du variation och utmaningar?

Då är rollen som geoprojektör hos oss något för dig. Vår huvuduppgift är att anbuds- och detaljprojektera geokonstruktioner på ett produktionsanpassat och kostnadsoptimalt sätt. Du kommer att arbeta i olika faser av byggprocessen, från utvecklingsarbete och tidiga anbudsskeden, till genomförande av anläggningsprojekt. Du arbetar med att ta fram ritningar och modeller i 2D och 3D. Arbetsuppgifterna beror såklart på din erfarenhet och ambition. Vi har ett tätt samarbete med våra kollegor i produktionen på byggarbetsplatserna vilket ibland kan innebära tvära kast och förändringar. Du kommer främst sitta på vårt kontor på Kungsholmen.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning från universitet eller högskola. Har du en YH-utbildning inom CAD är det minst lika intressant. Du har flera års erfarenhet av en likande roll och har en bra känsla för geokonstruktioner. Du har gedigen kunskap inom en eller flera programvaror såsom AutoCad, Revit eller Civil 3D.

 

Du är en engagerad, självgående och prestigelös person som kan se både detaljer och större sammanhang. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig.

 

För att lyckas i rollen behövs också en stor portion av noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och en av dina styrkor är att utveckla och underhålla goda relationer.

 

 

Vi vill lära känna dig!

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 25 oktober och vi kommer löpande att genomföra urval.

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pia Larch 070-7744055

 

Välkommen till Skanska!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Geoprojektör till Skanska Teknik - Stockholm