Skanska

Geokonstruktör/Geotekniker till Göteborg

Gillar du geokonstruktioner och geotekniska utredningar och vara med där det händer? Skanska Teknik söker en Geokonstruktör/Geotekniker till Göteborg!

 

Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige med ca 300 medarbetare. Vi arbetar med kvalitetssäkrade lösningar som våra kunder, myndigheter och inte minst vår miljö kräver. Vi deltar i arbetet med effektivisering av hela byggprocessen i nära samarbete med produktionen, från utvecklingsarbete och tidiga anbudsskeden till genomförande.

 

 

Skulle du vilja jobba nära produktionen?

Arbetet i Geoteknikgruppen på Skanska innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta kollegor. Här får du arbeta med tekniska lösningar i samverkan med våra kollegor på produktionssidan i såväl anbuds-, projekterings- och utförandeskedet. Det vi är bäst på är geokonstruktioner, stabilitetsutredningar och produktionstekniskt stöd. Det är inom dessa områden vi hoppas att du vill verka och utvecklas tillsammans med oss. Här får du chansen att arbeta med intressanta uppdrag som spänner från stora projekt, som tex Hisingsbron, till utveckling av bostadsområden. Du kommer att sitta på vårt kontor i Gårda och arbeta i en stabil grupp tillsammans med mycket kompetenta medarbetare.

 

 

För att lyckas i rollen

Vi söker dig som har goda teoretiska kunskaper inom grundläggande geoteknik och vill ta dig an utmanande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta kollegor. Du har en högskoleexamen ungefär 10 års arbetslivserfarenhet som geotekniker, geokonstruktör eller ledare av geotekniska uppdrag. Du bör ha erfarenhet av geokonstruktioner, jordförstärkning och utredningar. Har du arbetat som entreprenör eller med entreprenader och har erfarenhet av att driva projekt är det mycket meriterande.

 

Vi arbetar i huvudsak med programvaror såsom GeoSuite, Slope och Plaxis samt egenutvecklade beräkningshjälpmedel. För att effektivisera byggprocessen använder vi 3D-modellering och BIM i många av våra uppdrag.

 

Du har en bra samarbetsförmåga och är lyhörd i ditt sätt. För att lyckas i rollen behövs också en stor portion av noggrannhet och en god analytisk förmåga.

 

 

Välkommen med din ansökan!

För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Har du frågor om tjänsten? Kontakta rekryterade chef Cecilia Edmark på 0730 331099. Sista ansökningsdag är 2021-11-02. Vi arbetar löpande med ansökningarna så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Geokonstruktör/Geotekniker till Göteborg