Skanska

Försäljningsansvarig Nord Skanska Rental - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom Rental erbjuder företag rätt utrustning genom hela projektet. Vi kan ansvara för hela arbetsplatsens maskinförsörjning och tjänster, exempelvis bodetablering, projektering av byggplats, el, kranar och hissar. Våra kundcenter finns över hela landet.

 

Vi söker en Försäljningsansvarig för våra kunder inom affärsområde Nord.

 

Vill du bidra till att skapa den bästa kundupplevelsen?

 

Hos oss får chansen att både utveckla och stärka relationen till befintliga kunder, samtidigt som du förväntas ta en aktiv roll gällande att etablera nya kundrelationer och därmed skapa framtida affärer.

 

I en spännande, utvecklande roll som försäljningsansvarig hos oss på Skanska Rental är du en av nyckelpersonerna gällande att utveckla nya affärer och relationer. Med ditt engagemang och affärsfokus blir du en naturlig del av vår tillväxtresa.

 

Du kommer att ingå i affärsområdets ledningsgrupp och leda vår säljplanering i affärsområde nord. I rollen ingår förhandling, framtagning av kundplaner och delaktighet i budgetarbetet. Du ska tänka och arbeta strategiskt men tyngdpunkten är på det operativa säljarbetet för få saker att hända. I rollen är det också viktigt att ha en helhetssyn på affären och förstå vad det innebär för våra kunder. Du har alla möjligheter som finns i en stor koncern, både utvecklingsmässigt men även för att hitta affärsutvecklingssynergier.

 

Som en del av vårt framgångsrika säljteam skapar du affärer utifrån uppsatta mål och strategier. Vi arbetar i nära samarbete med både marknadsavdelningen och våra kundcenter. Du ges stor frihet att planera och genomföra din arbetsdag samtidigt som du får coachning och stöttning från din chef och dina teammedlemmar.

 

Placeringsort är Stockholm.

 

Är du en stjärna på relationer och affärer?

 

För att lyckas i rollen har du ett brinnande intresse för försäljning och affärer. Du är bra på att skapa lönsamma affärer, vilket du gör med affärsmässighet och ett stort personligt engagemang – alltid med kunden i fokus.

 

Att bygga relationer och nätverk är naturligt för dig och du bidrar till att vårt positiva arbetsklimat stärks ytterligare. Eftersom du kommer att driva försäljningsarbetet i olika forum och projekt ser vi gärna att du har ledarerfarenhet och är tydlig i din kommunikation, skriftligen som muntligen.

 

Du är driven och självgående och din framåtanda återspeglar sig både i arbetet och hos dig som person. Du är en förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar

 

Erfarenhet av kund och försäljningsarbeten ett krav. Tidigare erfarenhet av uthyrningsbranschen eller teknisk försäljning är meriterande. Det är en fördel om du har en utbildning inom sälj/marknad/ekonomi, alternativt motsvarande erfarenhet. B-körkort är ett krav.

 

Är detta ditt nästa karriärsteg? Sök senast den 31 maj.

 

Sista ansökningsdag är den 31 maj, men vi utför löpande urval så tveka inte att söka! Har frågor om tjänsten vänligen kontakta Marknadschef Anette Fagerlind på 010-449 33 88.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Försäljningsansvarig Nord Skanska Rental - Stockholm