Skanska

Flödesledare, BoKlok Gullringen

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

 

Om tjänsten

Som Flödesledare kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för vår produktion och våra medarbetare i enlighet med våra mål och riktlinjer. I det arbetet ingår bland annat att leda och fördela arbete, kvalitets- och förbättringsarbete, mäta och följa upp produktionsmålen samt miljö, hälsa och säkerhet. Du kommer ha personalansvar för 20 medarbetare.

 

Vidare kommer du vara delaktig i vårt kontinuerliga arbete med att utveckla våra rutiner och processer i enlighet med LEAN. Vi lägger stor vikt vid arbetet med vår personal, vilket innefattar daglig styrning samt leda och stötta produktionen genom ständiga förbättringar, 5S och produktionsomställningar. Vi arbetar sedan ett år tillbaka med MPS-system och önskar att du som söker gärna har erfarenhet av att arbeta i ett stort affärssystem.

 

Tjänsten som Flödesledare erbjuder dig ett varierande arbete inom industriell tillverkning där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling och här välkomnar vi dig till stora utvecklingsmöjligheter inom Boklok men även inom både Skanska och IKEA.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, prestigelös och motiveras av att ständigt bli bättre på det du gör. Du trivs i en föränderlig miljö där du behöver vara flexibel och fatta snabba beslut. Vidare har du lätt för att samarbeta då du kommer att ha mycket kontakt med staber och andra chefer i organisationen. Du trivs i din ledarroll och har en förmåga att motivera och utveckla andra.

 

För att passa för tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap, gärna inom process- eller tillverkningsindustri. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia, ansöker gör du via deras hemsida. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnea Broman, 072-078 83 17 linnea.broman@poolia.se

Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Additional Information

  • Location: Kalmar, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 29 december

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Flödesledare, BoKlok Gullringen