Skanska

Sommarjobbare till Skanska Rental - Malmö alt Stockholm

Vill du vara på plats där det händer? Drivs du av ett nära samarbete ute i produktion med tydliga resultat? Välkommen att söka sommarjobb hos oss!

 

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Hos oss har du möjlighet att få ett sommarjobb med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater.

 

Vill du sommarjobba med e-handel på ett av världens främsta bygg- och entreprenadföretag? Då har du kommit helt rätt.

 

Skanska Rental utvecklar nu vår e-handel och söker dig som vill vara med och att arbeta och utveckla innehållet i e-handeln. Sommarjobbet innefattar att arbeta i Product Information Management (PIM).

 

Sommarjobbets placeringsort kommer att antingen vara i Stockholm eller i Malmö.

 

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkeshögskola. Ditt sommarjobb ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och samtidigt få nyttiga erfarenheter inför det stundande arbetslivet.

 

Vi tror att du har ett positivt synsätt, är nyfiken, engagerad och tar egna initiativ. Du är strukturerad och duktig på att ta egna initiativ. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av e-handel men vi tror mycket på din inställning och ditt driv av lärandet.

 

Eftersom varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt så är det avgörande för oss att du delar Skanskas värderingar. Du har en vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i team.

 

Att tänka på när du ansöker

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygskopior från din senaste eller pågående utbildning. Uppge även eventuella önskemål kring tidsperiod.

 

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2023. Vi påbörjar inte urvalet innan dess.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maskinchef Mikael Nilsson på telefonnummer: 010 – 448 05 47, eller Produktchef Eleonora Berglund på 010-449 33 89.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkesförberedande skola. Sommarjobbet hos oss ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och du kommer samtidigt få nyttiga erfarenheter att ta med dig i fortsatta studier och stundande arbetsliv i vår spännande bransch. Du har ett tydligt eget driv och en tydlig vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i lag.

 

För oss på Skanska är varje medarbetare en viktig förebild både internt och externt, därför är det en förutsättning för att vi ska trivas tillsammans att du delar våra värderingar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Malmö, Stockholm . Publicerat : 23 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sommarjobbare till Skanska Rental - Malmö alt Stockholm