Skanska

Fabrikschef Grundläggning - Västerhaninge

Vi på grundläggning arbetar med grunden för allt byggande och vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning. Nu söker vi en fabrikschef till vår anläggning i Västerhaninge.

I rollen som Fabrikschef ansvarar du för att leda och utveckla vår betongpålefabrik i Västerhaninge avseende produktion, logistik och underhåll. Du kommer även ha ett övergripande ansvar för arbetsmiljö och kvalitet. Du förväntas leda arbetet med att vidareutveckla fabrikens processtekniska och logistiska flöden samt tillgodose att samarbetet med projektorganisationen inom Skanska fungerar på bästa sätt.

Du förväntas även vara med i försäljningsprocessen av betongpålarna. Med framtida volymökningar i beaktande sätter du upp planen för verksamhetens utveckling och driver tillsammans med personalen ett löpande förbättringsarbete för en ökad produktivitet med bibehållen kvalitet, leveransprecision och produktionsekonomi. 

Genom ett coachande ledarskap skapar du förutsättningar för att dina medarbetare kontinuerligt utvecklas i sina roller och arbetar för att optimera varje del av verksamheten samtidigt som ni har roligt på jobbet. 

Vi söker dig som har ”några år på nacken”

Vi söker en coachande och tydlig ledare som har arbetat i ledande befattning inom tillverkande industri, gärna med vana av att driva arbete med ständiga förbättringar. 
Det är meriterande med någon form av ingenjörsutbildning samt erfarenhet och utbildning inom betong klass I & II. 

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. 
Vi kan erbjuda dig en utvecklande roll i ett spännande och starkt bolag med hjärta och engagemang för produkt och process.

Ansök senast den 26 augusti

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev via länken ovan. 
Har du frågor? Kontakta rekryterande chef Johan Guthe på telefonnummer 010-449 03 02.

Med anledning av att det är semestertider kommer vi besvara dina frågor i möjligaste mån.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Fabrikschef Grundläggning - Västerhaninge