Skanska

Examensarbete Väg och anläggning - Stora Projekt Stockholm

Vill du skriva ditt exjobb hos oss med fokus på hur vi kan skapa ett självförsörjande Slussen genom vattenkraft? Skanska Väg och anläggning, Stora Projekt söker ex-jobbare.

 

Ett exjobb på Skanska kan ta dig hur långt som helst. Hos oss är ditt exjobb inte bara ett led i din utbildning och en chans att utöka ditt nätverk utan också en bra möjlighet för oss på Skanska att få kontakt med framtida medarbetare.

 

 

Bakgrund

Slussen behöver elektricitet för bland annat slussluckor, öppningsbara broar, belysning och trafiksignaler. Vi ser det intressant att undersöka om Slussen kan bli självförsörjande på lokalproducerad grön el genom att tillvarata den energin som finns i det strömmande vattnet.

 

Vi vill ha hjälp med att undersöka hur Slussen kan bli självförsörjande på grön el genom vattenkraft samt att ta fram en kostnadsanalys för såväl byggnation som driftskedet. Studien kommer att utgöra underlag för ställningstagande om detta är något som kan realiseras.

 

Vi på Skanska strävar hela tiden efter att bli bättre och inom det här området ser vi att du kan hjälpa oss att arbeta för en mer hållbar framtid. Du tilldelas en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela processen. 

 

 

Det är viktigt för oss att träffa rätt person. Du är en person som har lätt för att driva projekt framåt, är nyfiken, engagerad och tar egna initiativ. Du tycker att det är spännande med energi och miljöfrågor.

 

Vi söker dig som studerar till civilingenjör, gärna med energiteknikinriktning. Vi söker dig som kan skriva examensarbetet under 2022 med en omfattning på 30 hp.

 

Exjobbet kan genomföras av ex-jobbare som skriver själv eller i par. Ort för genomförandet är ospecificerad då vi ser att du kan arbeta på valfri ort inom Sverige. Projektet är i Stockholm så det kommer att bli aktuellt med resor till Stockholm under exjobbs perioden.

 

 

Välkommen in med din ansökan - sista ansökningsdag är 2021-12-02

Din intresseanmälan ska innehålla:

• CV inklusive ett personligt brev, där även tidsperiod för examensarbetet framgår

• Betygsutdrag på hittills avklarade studier

 

Är du kanske nyfiken på allt spännande som finns att göra på Skanska? Läs gärna mer här.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Examensarbete Väg och anläggning - Stora Projekt Stockholm