Skanska

Ex-jobb inom sulfidjord och cirkularitet - Skanska Industrial Solutions

Vill du skriva ditt ex-jobb hos oss med fokus på hur sulfidjord kan återvinnas? Skanska Industrial Solutions marknadsfunktion söker ex-jobbare.

 

Ett ex-jobb på Skanska kan ta dig hur långt som helst. Hos oss är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning och en chans att utöka ditt nätverk utan också en bra möjlighet för oss på Skanska att få kontakt med framtida medarbetare.

 

Problemformulering

 

Hur kan sulfidjordar hanteras på bästa sätt i ett cirkulärt perspektiv? Idag deponeras nästan all sulfidjord, men det finns projekt där man tar tillvara på jorden via återvinning – något som sparar både kostnader och miljö. 

 

Vi vill ha din hjälp att utreda om man kan återvinna sulfidjord och hur man i sådana fall ska gå till väga för att optimera processen och minska miljöbelastningen samt möjliggöra affärsmöjligheter och öka samhällsnyttan. 

 

Vi på Skanska strävar hela tiden efter att bli bättre och inom det här området ser vi att du kan hjälpa oss att arbeta för en mer hållbar framtid. Du tilldelas en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela processen. 

 

Vi söker dig som skriver ditt ex-jobb under våren 2020

 

Du studerar på universitet eller högskola  alt. YH/KYH inom mark, miljö och/eller vatten och skriver ditt examensarbete under VT 2020. Det är viktigt för oss att träffa rätt person. Du är driven som person, tycker att det är spännande med cirkulära processer, hållbar resurshantering och miljöfrågor knutna till markanvändning/förorenad mark. Ex-jobbet kan genomföras av ex-jobbare som skriver själv eller i par. Ort för genomförandet ospecificerad då vi ser att du kan arbeta på valfri ort inom Sverige.

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev - sista ansökningsdag är 2019-12-15

 

Sista ansökningsdag är 2019-12-15 men urvalet kan komma att ske löpande så du ombeds skicka in din ansökan så snart som möjligt. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.  Om du har några frågor om ex-jobbet är du välkommen att kontakta Maria Elofsson (maria.elofsson@skanska.se, 010-448 91 28)

 

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 december . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 16 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Ex-jobb inom sulfidjord och cirkularitet - Skanska Industrial Solutions