Skanska

Ex-jobb inom specialicering - Hus Stockholm

Vill du skriva ditt ex-jobb hos Skanska med fokus på specialisering? Vår verksamhet Hus söker ex-jobbare.

 

Ett ex-jobb på Skanska kan ta dig hur långt som helst. Hos oss är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning och en chans att utöka ditt nätverk utan också en bra möjlighet för oss på Skanska att få kontakt med framtida medarbetare.

 

Hur inventerar vi vad vi är bra på och vad vi behöver utveckla? 

 

Vi behöver se över och identifiera områden som vi på sikt kan arbeta med för att specialisera oss. För att arbeta strukturerat och långsiktigt behöver vi säkerställa att vi är specialiserade inom rätt områden och vi behöver också se över hur vi ändrar inriktning om det krävs för att behålla konkurrenskraft på marknaden.

 

Som ex-jobbare samlar du in viktig information från våra befintliga arbetsplatser och genom marknadsanalys. Du bidrar även med rekommendationer i frågan om vad vi i framtiden bör specialisera oss på samt lösningar för hur vi kan underhålla och ändra riktning vid behov. Du tilldelas en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela processen.

 

Vi söker dig som skriver ditt ex-jobb under våren 2020

 

Du studerar en YH/KY utbildning, alt. till högskoleingenjör eller civilingenjör inom relevant område och skriver ditt ex-jobb under VT2020. Du är driven som person, tycker att det är spännande marknadsanalyser och verksamhetsutveckling, du ser dig själv arbeta i bygg- och projektutvecklingsbranschen i framtiden. Ex-jobbet kan genomföras av ex-jobbare som skriver själv eller i par. Ort för genomförande är Stockholm.

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev - sista ansökningsdag är 2019-12-15

 

Sista ansökningsdag är 2019-12-15 men urvalet kan komma att ske löpnade så du ombeds skicka in din ansökan så snart som möjligt. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om ex-jobbet är du välkommen att kontakta Operativ Chef Mia Rodrick, mia.rodrick@skanska.se 010-448 06 23.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Ex-jobb inom specialicering - Hus Stockholm