Skanska

Erfaren arbetsledare Väg och Anläggning - Södertälje

Erfaren arbetsledare till Väg och Anläggning i Södertälje

Skanska Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.

 

Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Sörmland, Östergötland, Bergslagen (Örebro, Dalarna, Västmanland) samt Uppsala/Gävleborg.

 

Vi jobbar som ett team och oavsett vilken roll vi har så delar vi ett gemensamt mål; att överlämna en produkt som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Dessutom har vi roligt på vägen dit!

 

 

Vill du vara med där det händer?

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs säkert och så effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

I rollen kommer du bidra till att vi tillsammans når uppsatta mål gällande bl. a tidsplaner, inköp, ekonomi och säkerhet. Affärsmässighet, ansvarstagande och resultatfokus är självklarheter för dig i ditt arbete.

 

 

Vem är du?

Som person ser du möjligheter där andra ser problem. Du är självgående och bidrar med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Framförallt är det viktigt att du som ledare har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål.

 

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda produktionsteamet till hög produktivitet och kvalitet. Du har minst 3 års erfarenhet av arbetsledning inom branschen, en stor produktionskunskap och som person är du trygg, tydlig och strukturerad. En bakgrund som yrkesarbetare är meriterande då rollen kräver god teknisk kunskap.

 

Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar vilka du kan läsa mer om på vår hemsida. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi är stolta över våra värderingar där vi främjar inkluderande arbetsplatser som präglas av förtroende och respekt för varandra. Vi är övertygade om att en mångfald av erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre miljö för våra medarbetare, större kreativitet och en bättre produkt för våra kunder. Detta är något vi värdesätter djupt och det är en viktig del i hur vi vill bygga ett bättre samhälle. Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

 

 

Ansökan

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev senast den 31 oktober. Vi genomför löpande urval, så vänta inte med att söka. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Larsson, distriktschef: 010-448 62 01.

 

Välkommen till Skanska!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Erfaren arbetsledare Väg och Anläggning - Södertälje