Skanska

Erfaren Affärsutvecklare bostäder till BoKlok Housing i Region Syd

Som Affärsutvecklare hos oss är du en del av ett engagerat team och ansvarar för att utveckla BoKloks bostadsprojekt i Södra Sverige.

 

Vi ser möjligheter!

I din roll som Affärsutvecklare arbetar du tidigt i värdekedjan genom att säkerställa en landbank som möjliggör framtida projekt. Du initierar affärer och genomför dessa efter godkända investeringsbeslut. All förvärv av mark sker för BoKloks givna produkter i enlighet med vårt koncept, som innehåller både enfamiljshus och flerfamiljshus. Våra kloka hem efterfrågas av både beslutsfattare och kunder - det är därför viktigt att du har med båda perspektiven i det tidiga skedet. Du arbetar över ett geografiskt område som i huvudsak södra Sverige med Helsingborg eller Malmö som ditt hemmakontor. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att vår region har en kontinuerlig pipeline av nya projekt.

 

Etik- och hållbarhetsfrågor står högt på agendan

Vi på BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor. Vi ser också att det är frågor som är allt viktigare för våra kunder. Vi är just nu inne i en större omställning för att ta ännu större ansvar i klimat- och miljöfrågan och vårt mål är att vara klimatneutrala 2030. Som Affärsutvecklare på BoKlok är det viktigt att vara engagerad i den långsiktiga utvecklingen på bostadsmarknaden generellt, och i dessa frågor i synnerhet. Genom att förstå våra kunder och deras behov blir vi bättre på att förse dem med de bästa förutsättningarna för att leva ett mer hållbart liv - till ett lägre pris.

 

Någon ”vanlig dag på jobbet” finns knappast…

… men några exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Proaktivt uppsökande av affärsmöjligheter
  • Delta i markanvisningstävlingar
  • Samverka med övriga projektutvecklande enheter på Skanska i gemensamma exploateringsområden.
  • Kontakt och möten med ditt nätverk bl.a. bestående av kommunrepresentanter, politiker och fastighetsägare.
  • Framtagning och förhandling av avtal.
  • Bransch- och omvärldsbevakning.
  • Upprättande av kalkyler och beslutsunderlag.
  • Styra konsulter och driva detaljplaneprocesser.
  • Arbeta för att nå uppställda mål avseende antal byggrätter och detaljplaner.

 

Om dig

Du har akademisk utbildning inom ekonomi, fastigheter eller juridik alternativt förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt, kombinerat med minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du affärs- och resultatorienterad samt har hög strategisk förmåga och ett långsiktigt förhållningssätt. Du har gedigen kunskap om affärslandskapet i regionen, eller åtminstone stora delar av det, och dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen. Du är väl insatt i det kommunala systemet med politiker och kommuntjänstemän och har god förmåga att driva planprocesser samt grundläggande förståelse för BBR och myndighetskrav. Du som kommer lyckas och trivs i rollen som Affärsutvecklare kan konsten att skapa relationer, brinner för affären och har öga för nya möjligheter.

 

Placeringsort är Malmö, Helsingborg eller annan ort efter överenskommelse. Resor förekommer i tjänsten och B-körkort är ett krav. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en verksamhet med tydliga och utmanande mål för kommande år. Du kommer att rapportera till chefen för Region Syd.

 

Vill du bli en del av vårt team?

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan senast den 22 augusti. Då vi nu går in i semestertider kan det under veckorna 28-31 vara lite svårare att få kontakt med oss.

 

För svar på frågor om tjänsten, kontakta: Regionchef Syd, Thomas Lehrecke, 010-4488054.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Det går i korthet ut på att de som bor i våra hem ska få så mycket boende som möjligt för så lite pengar som möjligt.

 

Vi ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till försäljning, byggnation och kundrelationerna efter inflyttning.

 

Vi bygger hållbara hem och vi jobbar mot vårt mål att vara klimatneutrala 2030.

 

Som ett affärsområde i Skanska får du som medarbetare ta del av förmåner och utvecklingsmöjligheter inom Skanska koncernen.

 

För oss är mångfald och inkludering viktig - vi vill spegla samhället, främja rättvisa och allas lika värde. Hos oss ska alla känna sig sedda, respekterade och aktivt få bidra – oavsett vem den är. Det är en förutsättning för att vi ska kunna leverera värde till våra kunder och driva på utvecklingen mot ett bättre samhälle – för alla.

 

Thomas Lehrecke | Kontaktperson

 Skicka email  010-4488054.

 

 

Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Erfaren Affärsutvecklare bostäder till BoKlok Housing i Region Syd