Skanska

Eltekniker/Automationstekniker till BoKlok i Gullringen

Vill du bli en del av ett byggbolag som inte är som andra byggbolag? Då har du chansen nu! BoKlok expanderar med ytterligare en produktionslina och söker i samband med det en el- och automationstekniker till vår fabrik i Gullringen.

 

 

ARBETSUPPGIFTER

Som el- och automationstekniker kommer du att ha en viktig roll där du säkerställer en störningsfri daglig drift i vår maskinpark. Arbetet bedriver du genom löpande dagligt underhåll i kombination med felsökningar och förbättringsarbete. Vid nyinstallationer av produktionsutrustning kommer du att medverka i projekteringsarbetet. I dina uppgifter ingår också att utveckla processer och förbättra arbetsmiljön i produktionen långsiktigt. Detta ställer höga krav på ditt säkerhetstänk.

 

 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig som trivs i en ansvarsfull nyckelroll där du får planera och prioritera ditt eget arbete. Du är en serviceinriktad och engagerad person som ser utmaningar som något positivt och utvecklande. Du har gått en relevant elutbildning, 3-årigt elprogram eller annan motsvarande utbildning samt har genomgått BAM-utbildning. Du har några års erfarenhet av förebyggande och avhjälpande underhåll på el/automationsutrustning inom process eller tillverkningsindustri. Tjänsten kräver att du har bra kunskap inom styr- och reglerteknik, PLC-programmering samt robotteknik. Dina IT/datakunskaper är goda och vi ser det som meriterande om du dessutom har erfarenhet av arbete med datanätverk.

 

 

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som el- och automationstekniker är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på BoKlok. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och du kommer därför att komma direkt till deras ansökningssida när du klickar på "Ansök nu".

 

 

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Maria Edner på via 070-340 83 61 eller maria.edner@eterni.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 augusti . Arbetsort : Gullringen . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Eltekniker/Automationstekniker till BoKlok i Gullringen