Skanska

Ekonomiassistent med känsla för service - Stockholm

Skanska Affärsstöd Help Desk är en del av ett Shared Service Center som supporterar samtliga bolag inom Skanskakoncernen i Sverige med ca 11 500 anställda. Vi levererar förstklassig support till de som använder Affärsstöds tjänster inom områdena Ekonomi, Inköp, HR och Lön.

 

Vi söker nu en Ekonomiassistent med hög känsla för service

 

Som Ekonomiassistent kommer du att arbeta i en kundservicefunktion och ge förstklassigt stöd per telefon och mejl åt alla interna användare och externa leverantörer i Sverige, i alla Ekonomi- och inköpsrelaterade frågor. Våra öppettider är kl.08:00 -16:00.

 

Att upprätthålla goda relationer och en hög servicenivå till de som kontaktar oss är viktiga ledstjärnor för Help Desk. Kontinuerliga förbättringar av processer och utveckling av arbetssätt är ett stort fokus och en viktig del av rollen.

 

En lagspelare med stor ansvarskänsla!

 

Du har tidigare erfarenhet från leverantörsreskontra och att arbeta med kundservice. Du har ett strukturerat tillvägagångssätt, hög initiativförmåga och eget driv.

 

Om du har erfarenhet av att arbeta i Oracle Ekonomi relaterade affärssystem är det meriterande. Du har förmåga att lätt sätta dig in i olika IT system, är lösningsorienterad och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Mycket goda kunskaper i svenska språket krävs.

 

Samarbetet inom Affärsstöd kännetecknas av positivt lagarbete och starkt engagemang för att med tydliga arbetssätt skapa nöjda kunder.

 

Ansök senast den 19 mars!

 

Eller varför inte redan i dag? Urvalsprocessen sker löpande.

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

 

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Olsson på telefon 073-20 18 450.

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Ekonomiassistent med känsla för service - Stockholm