Skanska

Drift- och underhållsarbetare Skanska Industrial Solutions - Kristianstad

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

 

Vår verksamhet inom Infraservice utför drift och underhåll av Sveriges vägnät, brounderhåll, trafikanordningar samt mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet.

 

Till gruppen Infraservice i område Syd söker vi nu drift och underhållsarbetare med placering i Kristianstad.

 

Vi söker yrkesarbetare som håller oss säkra på vägarna

 

Hos oss blir du del av ett sammansvetsat och ansvarstagande team som har säkerhet högst på agendan. I din roll ansvarar du för att de dagliga arbetsuppgifterna inom drift- och underhåll utförs produktivt, miljömässigt och säkert. Ingen dag är den andra lik och arbetsuppgifter kan bestå av:

 

• Inspektion av vägnätet

• Trafikanordningar

• Väginventering

• Reparation av trafikskador vid förekommande, t ex reparation av väg, skyltar, viltstängsel samt balk- och vajerräcken

• Tilläggsarbeten till driftsområdena, t ex förstärkning av vägar, anläggning av ledningar och byte av vägtrummor

 

I arbetet ingår även schemalagd beredskap, som även kan även innebära att vara behjälplig vid eventuella förekommande avstängningar och trafikolyckor.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av 6 månaders provanställning.

 

Arbetet innebär resor inom Skåne och B-körkort är därför ett krav. Du utgår från Kristianstad men kommer att arbeta varierat vid våra olika driftsområden i Bjäre, Linderöd och Göinge.

 

Du är en god lagspelare som gillar ordning och reda

 

För att komma till din rätt i rollen ser vi att du har är duktig på att samarbeta och kommunicera då du kommer att ha daglig kontakt med kollegor, kunder och underentreprenörer. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har lätt för att se helheten av arbetet. Vidare vill vi att du arbetar strukturerat och har förmåga att få saker gjorda. Vi vill att du har grundläggande datakunskaper för att hantera våra digitala verktyg.

 

Tidigare erfarenhet av drift- och underhållsarbete alternativt anläggningsarbete är starkt meriterande, liksom BE-körkort, CE-körkort och YKB.

 

Intresserad? Sök idag, dock senast den 25 juni

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett kort personligt brev. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande så vänta inte med att söka då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

För vidare frågor kontakta produktionschef Johan Bengtsson på 010-448 08 78.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Additional Information

• Location: Kristianstad, Skåne, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 juni . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Drift- och underhållsarbetare Skanska Industrial Solutions - Kristianstad