Skanska

Distriktsinköpsledare – Skanska Hus Syd

Har du det som krävs för att arbeta med inköp hos en av de största byggaktörerna på marknaden? Vi har många spännande projekt på gång och söker en distriktsinköpsledare till vårt kommersiella hus distrikt i Malmö/Lund.

 

Skanska Hus Syd är idag cirka ca 600 medarbetare utspridda på olika projekt i Skåne. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Våra värderingar präglar organisationen och skapar en sund företagskultur! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet. Vi är på en spännande resa och vill gärna att du följer med!

 

Som distriktsinköpsledare arbetar du med operativt och strategiskt inköp. Du kommer ansvara för att säkerställa konkurrenskraftiga inköp, driva och utveckla inköpsarbetet. Du kommer fungera som en länk mellan organisationens inköp, produktion och kommer vara en del av distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen.

 

Vardagens arbetsuppgifter:

- Genomföra, samordna och planera projektinköp i distriktet

- Stötta pågående och kommande projekt i inköpsarbetet

- Agera stöd vid inköpsplanering samt delta i anbuds- och projektstartsmöten

- Bidra till distriktets strategiska arbete genom ditt deltagande i ledningsgruppen

- Leda team av projektingenjörer i distriktet

 

Vem är du?

Du är en social individ som trivs med att leda och arbeta i team. Du är självgående, driftig och får saker att hända, då du kommer att vara delaktig i flera projekt parallellt.

- Vi ser att du har en byggnadsteknisk utbildning kopplat till rollens innehåll.

- Flerårig erfarenhet av både operativt och strategiskt inköpsarbete eller arbetat inom likvärdiga roller i byggbranschen.

- Du som söker ska ha kunskap i ekonomi samt avtals- och entreprenadjuridik.

 

Varför Skanska?

Vår vision börjar med att erbjuda våra medarbetare en arbetsplats med breda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter i en gemenskap där vi är måna om varandra. Vi tycker även det är viktigt med möjlighet till balans mellan arbete och fritid. Givetvis erbjuder vi dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag m.m.

 

Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, stora framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vår vision är att bygga ett bättre samhälle.

 

Ta chansen, sök tjänsten!

Vi är nyfikna på vem du är så ansök redan idag, dock senast den 22 mars 2019. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Vi intervjuar löpande. Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta distriktschef Patrik Ekberg 010-449 96 02 eller patrik.ekberg@skanska.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 mars . Arbetsort : Lund, Malmö . Publicerat : 4 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktsinköpsledare – Skanska Hus Syd