Skanska

Distriktsinköpsledare Hus - Stockholm

Är du en inköpare som vill ha en rejäl utmaning? Vi som frågar är ett distrikt i Stockholm som är specialiserade på riktigt stora, > 1 000 mkr, och komplexa projekt. Vi arbetar nästan uteslutande med totalentreprenader i nära samarbete med våra kunder. Detta innebär att vi är involverade redan i projektens tidiga skeden och fram till driftsättning och överlämnande. Exempel på projekt som vi genomför är Chopin på Huddinge sjukhus och St. Görans sjukhus. Ytterligare ett exempel är Stockholm New i Hammarby Sjöstad – som kommer att bli Stockholms högsta kontorsbyggnad. Nu söker vi en distriktsinköpsledare som vill arbeta tillsammans med oss i våra projekt.


Vill du bli ett distrikts viktigaste inköpsresurs? 


Du är en självklar medlem i distriktet Hus Stockholm Syds ledningsgrupp och bidrar aktivt till distriktets strategiska arbete, samtidigt som du medverkar i distriktets affärsutveckling. 

Som distriktsinköpsledare är du distriktets spetskompetens inom operativt och strategiskt inköp. Du ansvarar för att säkerställa konkurrenskraftiga och professionella inköp. Du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att projekten får den mest optimala inköpssupporten utifrån verksamhetens behov i anbud och i projektskeden.

Du är verksam i distriktets operativa inköpsarbete samtidigt som du driver övergripande strategiskt viktiga inköpsfrågor för Skanska. Vilket innebär att du jobbar i ett brett nätverk i Skanska på olika nivåer. 

Du har erfarenhet från inköp och är bra på att koordinera team

Vi söker dig som har ett gediget intresse för affärer och för inköpsfrågor, både avseende operativt och strategiskt arbete. Du har erfarenhet av inköpsarbete inom byggbranschen. För att lyckas i tjänsten krävs kunskap i byggrelaterad avtals- och entreprenadjuridik. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du förmåga till nytänkande, hög social förmåga och tycker om att leda och koordinera team. Du är självgående med tydligt resultatfokus och ansvarstagande, vilket är nödvändigt då du kommer att vara delaktig i parallella uppdrag på flera projekt. Du tar ett aktivt ansvar och har en förmåga att få saker att hända. Du kan fungera som en spindel i nätet och har en förmåga att entusiasmera och engagera andra.

Vi är nyfikna på dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev senast 11 mars. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jacob Ahlner, 010 - 449 25 29.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktsinköpsledare Hus - Stockholm