Skanska

Distriktsekonom Västerbotten - Umeå/Skellefteå

Gillar du att vara spindeln i nätet? 

Som distriktsekonom är du det ekonomiska navet i distrikten och driver de ekonomiska frågorna. Du fungerar som ett stöd till chefer när det gäller att lösa generella ekonomiska frågor och kommer även arbeta med att sprida kunskap inom ekonomiområdet till övriga medarbetare. 

Arbetsuppgifterna är varierande – du ansvarar för att upprätta och sammanställa all ekonomisk rapportering inom distrikten men arbetar också fortlöpande med andra ekonomiska frågor såsom utfördelning av interna och externa kostnader, fakturering, projektarbete samt att delta i bokslutsarbetet.

Hos oss arbetar du självständigt under eget ansvar. Du arbetar nära verksamheten och i många frågor samarbetar du med övriga ekonomer inom regionen och rapporterar till Distriktschef samt Regioncontroller. Du ingår också i distriktets ledningsgrupp. 

Placering i Skellefteå eller Umeå.

Är du ekonom med några års erfarenhet av rapportering, prognos och budgetarbete - med erfarenhet av större affärssystem? 

Hos oss får du bli en del av ett fantastiskt gäng som brinner för produktion i världsklass med hänsyn till säkerhet, miljö och hållbara lösningar. 

Du som söker är flexibel, ansvarstagande, glad och serviceinriktad person med en tydlig karriärambition. I ditt arbetssätt är du problemlösningsorienterad och strukturerad. Du trivs med att vara involverad i många frågor och får energi av att stötta andra. 

Vi är nyfikna på dig! 

Skicka in din ansökan med personligt brev och CV senast 2018-08-19.


För vidare frågor om tjänsten kontakta distriktschef Sören Gustafsson på telefon 010-448 80 75 eller soren.gustafsson@skanska.se

Välkommen med din ansökan! 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 augusti . Arbetsort : Skellefteå, Umeå

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktsekonom Västerbotten - Umeå/Skellefteå