Skanska

Distriktschef till Hus Stockholm Syd

Distriktschef till Hus Stockholm Syd som vill vara med i vår tillväxt 

Husregionerna i Stockholm har ambitionen att fortsätta växa och vi behöver ta ytterligare steg för att möta denna tillväxtfas. Vi kommer därför att starta 2 nya distrikt i Stockholm, ett distrikt i Hus Stockholm Syd samt ett distrikt i Hus Stockholm Nord. Vi söker därmed en Distriktschef till Hus Stockholm Syd.

 
Tillsammans skapar vi nya möjligheter 
I rollen får du möjlighet att göra skillnad, vara med och förstärka vår konkurrenskraft och utveckla spetskompetensen hos våra medarbetare. 
Som Distriktschef är du med i regionens ledningsgrupp och är en viktig del av att regionen uppnår sina mål. Hus Stockholm Syd ansvarar i första hand för Ny- och ombyggnad av kommersiella fastigheter, kontor, sjukhus, samfärdsel, handel och kulturfastigheter. En stor del av byggnationen sker i samverkan och konsortier med Hus Stockholm Nord och andra Skanskaenheter i Stockholm. Vi jobbar även med att utveckla projekt tillsammans med vår projektutveckling i Skanska Sverige och Skanska Fastigheter. 
Tillsammans fortsätter vi att fokusera på och utveckla marknadsnärvaron och en ökad marknadsandel samt en ökad konkurrenskraft med fortsatt specialisering. 
Som Distriktschef leder du ditt distrikt tillsammans med din ledningsgrupp mot uppsatta mål utifrån affärsplanen, våra värderingar, ledarfilosofi och starka samhällsengagemang. Du är ansvarig för distriktets försäljnings- och anbudsarbete och skapar olika affärsupplägg. Du och dina medarbetare arbetar nära våra kunder och samarbetspartners inom och utanför Skanska. En viktig del av ditt arbete som ledare är förmågan att entusiasmera och engagera dina medarbetare. Du ser potentialen hos dina medarbetare och får dem att växa och utvecklas. I ditt personalansvar ingår att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare.


Skapa hållbara affärer och få medarbetare att växa 
Vi letar efter dig som är affärsmässig, strukturerad och har förmåga att se individen. Vi tror också att du är en fena på att kommunicera och är en naturlig ledare. Ledarskap är något du drivs av! Du är med andra ord en förebild för dina medarbetare och skapar motivation och stort engagemang genom ditt sätt att leda. Vidare har du ett stort intresse av att utveckla verksamheten och skapa affärer. Du har förmåga att skapa god lönsamhet i din verksamhet.


Ansök nu, senast 25 februari 
Registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan, vi intervjuar löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Selberg, Regionchef Hus Stockholm Syd, +46 10 44 86 604 eller Gabriella Söderlund, Ledarförsörjning, +46 10 44 81 232.

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktschef till Hus Stockholm Syd