Skanska

Distriktschef Hus Sydost - Växjö

Distriktschef Skanska Hus – Växjö/Kronoberg

Skanska Hus Sydost skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om allt från kontor och bostäder till sjukhus; alltid med kvalitet, miljö och nöjda kunder i fokus.

 

Distrikt Hus Kronoberg som är ett av fem distrikt (Östergötland, Jönköping, Kronoberg, Kalmar och Blekinge/Gotland) inom Skanska Hus Sydost, täcker hela Kronobergs län och har 40 medarbetare (25 tjm/15 ya). Huvudort är Växjö.

 

Distriktet har en rad spännande projekt framför sig bl.a. det nya akutsjukhuset och utvecklingen av en klimatneutral stadsdel i Växjö.

 

Då vår distriktschef går vidare till nya utmaningar inom Skanska så söker vi nu dig som vill vara med och leda oss på vår fortsatta resa mot en hållbarare samhällsutveckling!

 

 

Tillsammans skapar vi framgång!

Som distriktschef ansvarar du för mål, strategier samt utveckling av distriktet och medarbetarna. En särskilt viktig uppgift är att fördjupa våra nuvarande kundrelationer samt att skapa och utveckla nya. Fokus i arbetet är på ekonomi, marknad, kund och ledarskap. En särskild viktig del av ditt arbete som ledare är förmågan att engagera, entusiasmera och utveckla dina medarbetare.

 

Det strategiska arbetet präglas av Skanskas målsättningar inom hållbarhet, säker arbetsmiljö och hög affärsetik. Du rapporterar till regionchefen för Skanska Hus Sydost och ingår i regionens ledningsgrupp. Tjänsten är placerad i Växjö.

 

Som distriktschef säkerställer du att vårt kund- och marknadsarbete ligger i ständig fokus bl.a. genom att du och dina medarbetare arbetar nära våra kunder och samarbetspartners inom och utanför Skanska. Du är också ytterst ansvarig för att driva våra projekt i samklang med våra värderingar och arbetssätt.

 

Tillsammans med din ledningsgrupp leder du distriktet och du ingår även i regionens ledningsgrupp där du är en nyckelspelare i regionens strategiska utveckling. Affärsplanen, våra värderingar, vår ledarfilosofi och Skanskas samhällsengagemang är viktiga verktyg för dig.

 

Minst lika viktigt i ditt arbete som ledare är förmågan att entusiasmera, inkludera och engagera dina medarbetare genom ansvar och förtroende. I ditt personalansvar ingår även att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare.

 

Du lägger fokus på att skapa ett bra samarbetsklimat både inom och utanför den egna regionen. Ditt motto är: Tillsammans är vi starka!

 

 

Du leder som du lär!

På samma sätt som du fokuserar på hållbarhet i projekt så ser du värdet i att leda på ett hållbart sätt med en tydlig förankring i dina och Skanskas värderingar. Du har ett stort engagemang och ser mångfald och inkludering som en självklarhet men även en förutsättning för framgång. Framför allt så jobbar du alltid säkert, eller inte alls.

 

Du öppnar dörrar för att skapa samarbete med andra delar av Skanska och visar dina medarbetare vägen.

 

Vi söker dig med flerårig ledarerfarenhet och med en bakgrund som civil- eller högskoleingenjör.

 

Vidare är det viktigt att du har:

• en stor förmåga att engagera och inspirera samt kommunicera med dina medarbetare

• förmågan att individanpassa ditt ledarskap och även leda genom andra

• ett genuint människointresse och god personkännedom

• förmågan att se helheten och fatta komplexa och snabba beslut

• en hög energinivå, hög uthållighet och en positiv läggning

• en personlig stabilitet, mognad och integritet

 

Du är väldigt prestations-och målinriktad och får saker att hända. Ditt fokus ligger på verksamheten och hur den ständigt kan förbättras. Du är en förebild för dina medarbetare och skapar motivation och engagemang genom ditt sätt att vara och leda!

 

 

Ansök redan idag!

Eller senast 12 december genom att registrera din ansökan samt CV via länken nedan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Isfalk, regionchef: 010-448 92 13 eller Anneli Gabrielsson, rekryterare: 010-448 19 63. Välkommen med din ansökan!

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som dem genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 december . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 23 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktschef Hus Sydost - Växjö