Skanska

Distriktschef Hus Syd - Malmö

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tro på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Region Hus Syd har som uppdrag att skapa, leda och styra lönsamma projekt på ett hållbart sätt samt att utveckla husbyggnadsverksamheten i Skåne. Vi präglas av en välkomnande kultur och ett fokus på ständig utveckling och förbättring. Vår målsättning är att bedriva en hållbar verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingsstyrd och teamorienterad kultur.

 

Hus Syd är en framåtblickande region med vilja att ständigt förbättras och nå världsklass i det vi gör! Regionen består av sex distrikt som främst bygger bostäder, kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter. Vi samverkar tätt och samarbetar i projekt inom hela regionen.

 

Då en av våra distriktschefer nu går vidare till nya utmaningar inom företaget söker vi nu en ny distriktschef till ett av våra bostadsdistrikt.

 

Du brinner för hållbarhet, ledarskap och att skapa långsiktiga affärsrelationer.

Som distriktschef är du övergripande ansvarig för mål och strategier och för att driva distriktets projekt på ett hållbart sätt och i samklang med våra värderingar och arbetssätt. En av dina viktigaste uppgifter är att säkerställa ett kund- och marknadsarbete i framkant och med våra högt ställda ambitioner för klimatneutralitet och hållbarhet i fokus.

 

En stor del av ditt arbete fokuseras på distriktets försäljnings- och anbudsarbete liksom att skapa olika affärsupplägg och rätt förutsättningar för att bedriva hållbara projekt. Du och dina medarbetare arbetar nära våra kunder och samarbetspartners inom och utanför Skanska.

 

Tillsammans med din ledningsgrupp leder du distriktet och utvecklingen av affären. Du ingår även i regionens ledningsgrupp där du tillsammans med dina kollegor driver regionens utveckling framåt. Skanska Sveriges affärsplan, våra värderingar och Skanskas samhällsengagemang är viktiga för dig.

 

Du rapporterar till regionchefen i Hus Syd och tjänsten är placerad i Malmö.

 

Du lever våra värderingar!

Vi söker dig med flerårig ledarerfarenhet och gärna bakgrund som civil- eller högskoleingenjör. Du arbetar i byggentreprenad eller annan projektverksamhet och brinner för hållbarhetsfrågor och att skapa möjligheter för lönsamma projekt i nära samverkan med kund.

 

Som ledare har du förmågan att entusiasmera, inkludera och engagera dina medarbetare genom ansvar och förtroende. Du lägger fokus på att skapa ett bra samarbetsklimat både inom och utanför distriktet. I ditt ansvar ingår även att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare.

 

Du har en tydlig förankring i Skanskas värderingar och ser mångfald och inkludering som självklarheter och förutsättningar för framgång och konkurrenskraft. Framför allt så jobbar du alltid säkert, eller inte alls.

 

Du har också:

• ett starkt affärsmannaskap och driv för affären

• god marknadsförståelse/-kännedom och ett väl utvecklat nätverk i geografin

• förmåga att inspirera, involvera och kommunicera med dina medarbetare

• förmåga att se helhet, hantera komplexitet och fatta beslut

• hög energinivå, uthållighet och en lösningsorienterad inställning

• personlig stabilitet, mognad och integritet

 

Vi vill lära känna dig!

Vi ser fram emot din ansökan och ett personligt brev där du berättar varför du söker det här jobbet och vad du vill bidra med. Sista ansökningsdag är den 4 juni 2023. Urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Fredrik Andersson på telefonnummer 010-449 60 33.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som dem genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 juni . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 15 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktschef Hus Syd - Malmö