Skanska

Distriktschef Hus syd – Kristanstad

Skanskas husverksamhet inriktar sig på nyproduktion och ombyggnad av bland annat sjukhus, kontor, bostäder, förskolor, skolor, äldreboenden och industrier. Vår ambition är att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Hus syd är en framåtblickande region med vilja att ständigt förbättras och nå världsklass i det vi gör! Regionen består av sex distrikt som samverkar tätt och samarbetar i projekt inom hela regionen.

 

Nu söker vi en:

Distriktschef som brinner för ledarskap, kund och samverkan!

 

Som distriktschef är du ytterst ansvarig för att driva distriktets projekt på ett hållbart sätt och i samklang med våra värderingar och arbetssätt. En av dina viktigaste uppgifter är att säkerställa ett kund- och marknadsarbete i framkant och ett nära samarbete med kunder och samarbetspartners inom och utanför Skanska.

 

Tillsammans med din ledningsgrupp leder du distriktet och utvecklingen av affären. Du ingår även i regionens ledningsgrupp där du tillsammans med dina kollegor driver regionens utveckling framåt. Skanska Sveriges affärsplan, våra värderingar, vår ledarfilosofi och Skanskas samhällsengagemang är viktiga för dig.

 

Som ledare har du förmågan att entusiasmera, inkludera och engagera dina medarbetare genom ansvar och förtroende. Du lägger fokus på att skapa ett bra samarbetsklimat både inom och utanför distriktet. I ditt ansvar ingår även att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare.

 

Du rapporterar till regionchefen i Hus syd och tjänsten är placerad i Kristianstad. Distriktet omfattar hela östra Skåne, från Kristianstad till Ystad, och består av ca 50 medarbetare. Resor förekommer. Vi ser fram emot att välkomna dig så snart som möjligt!

 

Du lever våra värderingar!

Vi söker dig med ledarerfarenhet och erfarenhet av entreprenadverksamhet och anbudsarbete. Civil- eller högskoleingenjörsexamen är meriterande.

 

Du har:

  • ett genuint kund- och marknadsfokus och ett starkt driv för affären
  • en naturlig drivkraft för att skapa och underhålla samverkan och samarbete
  • förmågan att engagera, inspirera och kommunicera med dina medarbetare
  • ett individanpassat ditt ledarskap och förmåga att leda genom andra
  • förmågan att se helheten i komplexa sammanhang och en god beslutsförmåga
  • personlig stabilitet, mognad och integritet

Du lägger fokus på omvärldsbevakning och håller dig ständigt uppdaterad på vad som händer i branschen. Du är en förebild för dina medarbetare och skapar motivation och engagemang genom ditt sätt att vara och leda.

 

Vi vill lära känna dig!

Ansök nu eller senast den 15 augusti! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Staffan Andersson på telefonnummer 010–4483245. På grund av semestertider kommer urvalsarbetet påbörjas först efter sista ansökningsdag.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som dem genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Malin | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 18 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktschef Hus syd – Kristanstad