Skanska

Distriktschef Entreprenad Asfalt och Bergmaterial - Väst

Distriktschef Entreprenad Asfalt och Bergmaterial – Region Väst

 

 

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

                               

Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildar fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

Till vår nya region Väst, som omfattar Halland, Västra Götaland och Värmland, söker vi nu


Två värderingsstyrda och engagerade distriktschefer

 

I rollen som distriktschef leder och utvecklar du, tillsammans med din ledningsgrupp, verksamheten och dina medarbetare. Genom ett värderingsstyrt och nära ledarskap skapar du rätt förutsättningar för dina medarbetare att lyckas och växa – du bygger lyckosamma team och en hållbar kultur. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och i ditt personalansvar ingår att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare.

 

Till din hjälp i att leda och utveckla verksamheten i distriktet har du Skanskas övergripande strategi, policy och värderingar.

 

Ditt uppdrag som distriktschef inom Entreprenad är i huvudsak att:

  • Leda vår entreprenadverksamhet inom Asfalt
  • Driva distriktet mot uppsatta mål baserade på regionens affärsplan och med tydligt fokus på lönsamhet
  • Ansvara för distriktets arbete med arbetsmiljö, kvalitet och säkerhet
  • Leda distriktets ledningsgrupp
  • Delta i regionens ledningsgrupp och aktivt verka för att optimera hela regionens och SIS samlade potential
  • Etablera och utveckla kund- och intresserelationer
  • Säkerställa konkurrenskraft i existerande marknad samt identifiera och verka för nya affärsmöjligheter i distriktet.

Du rapporterar till regionchef, ingår i regionens ledningsgrupp och är en nyckelspelare i den strategiska utvecklingen inom regionen.

 

Ditt geografiska ansvarsområde är Halland, Västra Götaland samt Värmland och placeringsort kommer vara inom samma geografi.

 

Som ledare på Skanska har du en nyckelroll i verksamheten och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att säkerställa en trygg och säker arbetsplats för våra medarbetare och vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande.


Att skapa lönsamma affärer, utveckla verksamheten och att motivera medarbetare är ditt fokus!

 

Du har verkat som linjechef i Skanska under flera år, lägst nivå Projektchef eller motsvarande, alternativt har du motsvarande erfarenhet i chefsbefattning från liknande företag inom byggbranschen. Du har erfarenhet från hela processen från anbud/försäljning till överlämnande/garantitid och med dokumenterat goda resultat.

 

Ditt ledarskap präglas av mod, inkludering och sunda värderingar och du är en förebild för dina medarbetare och för organisationen. Att utveckla och motivera dina medarbetare ligger dig varmt om hjärtat och din drivkraft ligger i att förändra och utveckla verksamheten.

Som person är du drivande, engagerad och strukturerad. Du har ett utpräglat affärs- och resultatfokus och en förmåga att skapa lönsamma affärer. Du tror på kommunikation och samarbete och har ett starkt engagemang för verksamheten och dess utveckling.

 

Vi behöver din ansökan senast 9 december 

Men vänta inte med att söka, utan ta chansen till din nya utmaning redan i dag. Vi kommer arbeta löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta regionchef Angelika Bohlin på 010-448 45 73. 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : För 2 timmar sedan . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 30 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktschef Entreprenad Asfalt och Bergmaterial - Väst