Skanska

Digital Mätchef Entreprenadmaskiner Schakt & Transport - Malmö

Vad betyder Artificiell Intelligens för anläggningsbranschen och måste en människa köra alla entreprenadmaskiner?

 

Funderar du, liksom vi, på dessa frågor och vill vara den som pekar ut riktningen är detta något för dig.

 

Vill du vara med och utveckla verksamheten till nästa nivå?

 

Schakt & Transport Syd är en del av region Special inom Skanska väg och anläggning. Vår verksamhet består av försäljning av entreprenadmaskintjänster, masshantering och massförflyttning samt tjänster inom maskinstyrning. Vårt lag består av specialister i olika segment.

 

Idag ansvarar vi för maskinstyrning på entreprenadmaskiner, mätning med drönare samt uthyrning av utrustning både internt och externt i hela Skanska Väg & Anläggning. Vi utför mätuppdrag såsom inmätning, mängdning samt enklare projektering i Södra Sverige.

Samtidigt står vi på tröskeln till att anläggningsbranschen digitaliseras.

 

Därför söker vi nu dig som har blicken långt fram men fötterna på jorden. Med gott ledarskap ansvarar du för verksamheten och är den som visar vägen för att vi fortsatt ska vara ledande inom digital utveckling för entreprenadmaskiner. Med lugn och struktur leder och organiserar du dagens verksamhet samtidigt som du spanar in i framtiden.

 

Vi ska bli klimatneutrala!

 

Digitaliseringen av entreprenadmaskinerna är en viktig del på vägen till klimatneutralitet. Det ska samtidigt bidra till att förenkla vardagen för såväl kund som förare och det ska dessutom generera en högre produktivitet. Säkerhet, miljö och kvalitet är grundbultar i allt vi gör.

 

Du är den som leder arbetet att hitta rätt väg.

 

Vi söker dig som är nyfiken på den nya världen inom anläggningsbranschen, är full med idéer och inte är rädd att prova samt ser till att idé blir till verklighet.

Idag kanske du är, eller har erfarenhet att vara mätchef inom anläggningsbranschen och funderar på nästa steg. Du kanske arbetar med maskinstyrning eller andra digitala forum inom anläggningsbranschen idag men känner att du vill utveckla dig och andra.

 

Du som har ett starkt teknikintresse och är en beslutsam, strukturerad och resultatorienterad person med stort fokus på metoder som genererar produktivitet, kvalitet, miljö och säkerhet passar utmärkt hos oss. Du är trygg i ditt ledarskap, har förmågan att prioritera och är beredd att ta snabba beslut när situationen kräver det. Du som ledare och inspiratör ger rätt förutsättningar för ditt team och du bidrar till 100 % arbetsglädje.

Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontaktytor samt att du är en god representant för Schakt & Transport och våra värderingar.

Tillsammans med våra medarbetare kommer vi lyfta mot nya höjder.

 

Placeringsort Malmö. Resor i mindre utsträckning förekommer.

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast men sista ansökningsdag är 28 februari 2021.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Dahlberg, Distriktschef Schakt & Transport Syd, 010–4488307

 

Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 3 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Digital Mätchef Entreprenadmaskiner Schakt & Transport - Malmö