Skanska

Digital ledare Hus – Malmö

Vill du bidra till att göra tekniken mer tillgänglig för alla på byggarbetsplatsen?

 

Skanska, Region Hus Syd består av sex distrikt som tillsammans täcker hela Skåne. Vi är specialister på nyproduktion och skapar såväl energieffektiva kontor som hållbara bostäder. Vi bygger för framtiden och vill gärna att du följer med oss!

 

Nu letar vi efter dig som tycker det är riktigt kul med digitaliseringsfrågor och vill arbeta som Digital ledare Design

 

Som Digital ledare Design, på Skanska är du ett viktigt stöd till vår produktion när det gäller att bidra med djupare förståelse för hur IT kan bidra till mer effektiva projekt. Du kommer ingå i en verksamhetsstödjande funktion och vara en del av gruppen för projekteringsledning. Tillsammans bidrar ni med teknisk kvalitetssäkring och effektivisering av hela byggprocessen - från utveckling och anbudsskede till genomförande och teknisk förvaltning.

 

En av dina främsta uppgifter kommer vara att stötta vår husproduktion när det gäller att bli bättre på att använda 3D modeller. En stor del av rollen handlar om att kravställa BIM-modeller samt arbeta med 3D-samordning. Du kommer arbeta i alla olika faser av byggprocessen – från utvecklingsarbete och tidiga anbudsskeden till genomförande av projekt. Du vägleder projekteringsgruppen till att skapa rätt förutsättningar för kalkyl och produktion men stöttar även produktionen på byggarbetsplatserna i att driva våra digitala arbetssätt.

 

Rollen har många kontaktytor och du kommer arbeta nära Projekteringsledare, Planeringsspecialister och Installationsledare. Du håller också i samordningsmöten mellan olika discipliner i projekteringsfasen. Inom Skanska har vi ett upparbetat nätverk med andra Digitala ledare och där är du med och aktivt bidrar till att dela erfarenheter och kunskaper.

 

Är du bra på att sänka trösklar och flytta gränser?

 

För att vara framgångsrik i rollen som Digital ledare behöver du en förståelse för byggprocessen och dess olika delar. Därför får du gärna ha hunnit vara med och jobbat i några byggprojekt. Vi ser att du har en byggteknisk utbildning som exempelvis högskole-/civilingenjör eller KY-utbildning.

 

Givetvis har du lätt att samarbeta med olika människor och gillar att skapa engagemang. Detta i kombination med att du har ett äkta intresse av IT och teknik. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta modellorienterat och har arbetet med BIM-modeller. Exempel på program som vi också använder är Naviswork, Solidbri och Autodesk serie.

 

Tjänsten är placerad på vårt fina, egenutvecklade kontor i Hyllie.

 

Ansök redan idag

 

Eller senast 17 november, genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

 

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Egil Jansson, Projekteringschef; 010-4492325. Har du frågor kring rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Jenny-Li Sjunnesson, Rekryteringsspecialist; 010-4483366.

 

Varför Skanska?

 

Vi på Skanska arbetar hela tiden för att hitta de mest effektfulla verktygen för vår verksamhet, där tror vi till fullo att digitalisering är en viktig länk.
Vill du också vara med och driva branschen mot nya mål är du välkommen att följa med oss in i framtiden.

 

 

Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Additional Locations: Lund, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 november . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 29 oktober

Kategorier : Data & IT Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Digital ledare Hus – Malmö