Skanska

Digital Coach - Hus Stockholm Nord

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostäder och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier samt skolor och har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med.


Vi har sedan några år satsat stort på digitalisering i våra projekt och ser det som en naturlig del i vår förändringsresa mot effektivare arbetssätt.
Vårt mål är att göra digitala arbetssätt till en naturlig del i våra projekt, från tidiga skeden till överlämnande. Alla parter i ett projekt enas kring användandet, så att vi tillsammans kan skapa effektivare byggprocesser och verktyg samt tydligare visualisera byggnaden för både oss själva och kunden.

Vi söker därför en Digital Coach, som ska agera språkrör och coach för digitala frågor i våra husregioner, sälja in det till kunden, samt agera specialist och hålla i utbildningar för våra medarbetare samt stödja regionledningen i den digitala resan.


En specialistroll med många kontaktytor

Du är eldsjälen som ser möjligheterna med digitaliseringen. Du är med och tar fram ett gemensamt och strukturerat arbetssätt för användandet och ser till att alla förstår nyttan med digitala arbetssätt samt lyfter basnivån ute i projekten. Framförallt ser du till att vi arbetar strukturerat och samordnat inom området.

Som Digital Coach har du många kontaktytor. Framförallt i alla våra projekt där du ska sprida information och kunskap till projektorganisationen samt återföra behov uppåt. Du är aktiv i Digitala Coach-nätverket för husregionerna, för att kontinuerligt utveckla våra arbetssätt. I rollen samarbetar du ofta över gränserna inom Skanska, då det idag finns flertalet enheter som arbetar aktivt med dessa frågor.


Med din erfarenhet från projekt och digitalisering kan vi nå ännu högre

Du har erfarenhet av arbete i projekt, har ett personligt engagemang och en förmåga att nå fram till och kommunicera med personer runt omkring dig. Att du brinner för och har gedigna kunskaper inom digitalisering ser vi som en självklarhet. Du är en van projektledare, har erfarenhet av att arbeta med förändringsledning, är uthållig och tycker om att driva nya processer.

Vi erbjuder en stimulerande miljö med projekt i världsklass, där vi alltid strävar efter att bygga ett bättre samhälle.Vi intervjuar löpande så ansök redan idag dock senast 19 januari

Registrera ditt CV och personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Enström, Rekryteringsspecialist, 010-4492004. Välkommen med din ansökan!Additional Information

  • Location: Stockholm, Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 21 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Data & IT Projektledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Digital Coach - Hus Stockholm Nord