Skanska

Digital Coach Hus - Stockholm

Vi har sedan några år satsat stort på digitalisering i våra projekt och ser det som en naturlig förändringsresa mot effektivare arbetssätt.

Vårt mål är att göra digitala arbetssätt till en naturlig del i våra projekt, från tidiga skeden till överlämnande. Alla parter i ett projekt enas kring användandet, så att vi tillsammans kan skapa effektivare byggprocesser och verktyg samt tydligare visualisera byggnaden för både oss själva och kunden.

Till Hus Stockholm Syd söker vi en Digital Coach, som ska agera språkrör och coach för digitala frågor i våra husregioner, sälja in det till kunden, samt agera specialist och hålla i utbildningar för våra medarbetare samt stödja regionledningen i den digitala resan. 

På Skanska Sverige finns i dag flertalet enheter som arbetar aktivt med dessa frågor. Som Digital Coach samarbetar du ofta över gränserna inom Skanska, exempelvis DigiHub och andra husregioner med flera.

En specialistroll med många kontaktytor 

Du är eldsjälen som ser möjligheterna med digitaliseringen. Du är med och tar fram ett gemensamt och strukturerat arbetssätt för användandet och ser till att alla förstår nyttan med digitala arbetssätt samt ökar basnivån ute i projektet. Framförallt ser du till att vi arbetar strukturerat och samordnat med området. 

Som Digital Coach har du många kontaktytor. Du ska sprida information och kunskap till projektorganisationen samt återföra kunskap. Du är också aktiv i Digitala Coach nätverket för husregionerna för att kontinuerligt utveckla vårt arbetssätt. 

Med din erfarenhet från projekt och digitalisering kan vi nå ännu högre 


Du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i projekt, har ett personligt engagemang och en förmåga att nå fram till och kommunicera med personer runt omkring dig. Att du brinner för, och har gedigna kunskaper inom digitalisering ser vi som en självklarhet. 

Du är en van projektledare, har erfarenhet av att arbeta med förändringsledning, är uthållig och tycker om att driva igenom nya processer. 

Vi erbjuder en stimulerande miljö med Projekt i Världsklass där vi alltid strävar efter att bygga ett bättre samhälle! 

Vi vill förbättra oss, så vi väntar på din ansökan!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi vill ha din ansökan senast 18 december. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Operativ chef Fredrik Jansson 070-8774458 eller Digital Coach Linn Areno 010-4492943.


Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 41 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 9 000 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Digital Coach Hus - Stockholm