Skanska

COOP-Praktik Uppsala Universitet

Vill du göra din COOP-praktik på ett av världens främsta byggföretag?

 

COOP-praktik på Skanska ger dig möjlighet till praktiska erfarenheter som kompletterar dina teoretiska kunskaper, något som värderas högt när du som färdig student ska ut i arbetslivet. 

 

 

Vad är COOP?

COOP står för cooperative education och är ett betalt praktikår mellan årskurs 2 och 3 för studenter som läser på Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik vid Uppsala Universitet. Hos oss på Skanska får du som COOP-praktikant chansen att utveckla dig inom vår produktionsverksamhet. Vid praktikens start får du en individuell utvecklingsplan och du tilldelas även en handledare som följer dig under praktikåret.

 

 

Vem är du?

COOP-praktiken är för dig som läser Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik vid Uppsala universitet. Det är självklart viktigt att du har ett brinnande intresse för byggbranschen, Skanska och vår verksamhet.

 

 

Välkommen med din ansökan 

Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev, sista ansökningsdag är 1 mars 2019. Urvalsprocessen kommer initialt att grundas på din skriftliga ansökan. Det är i ditt CV och i ditt personliga brev som du har möjlighet att berätta varför du är mest lämpad att väljas ut till praktiken. Vad därför tydlig med dina intresseområden och varför du söker praktik på Skanska.

 

Går du vidare i urvalsprocessen kontaktar vi dig. Intresserad av att veta mer? Då är du välkommen att kontakta Lena Forssblad på: lena.forssblad@skanska.se eller: Tel: 010 449 0187

 

Ta chansen och var med och skapa morgondagens hållbara samhälle tillsammans med oss på Skanska!

 

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb COOP-Praktik Uppsala Universitet