Skanska

COOP Praktik Umeå Universitet

Var med och skapa morgondagens hållbara samhälle hos oss på Skanska!

Under din CO-OP hos oss är du med och bidrar i vår byggproduktion i alla faser: planering, säkerhetsarbete, praktiska moment och ekonomiuppföljning. Du är med andra ord med på nära håll när ett byggprojekt tar form!

 

Är du intresserad av att uppföra energisnåla lägenheter eller kanske bygga nya broar och vägar? 

 

Nästan oavsett vad du är intresserad av och är bra på har vi utvecklande uppgifter för dig. 

 

Som den ledande samhällsutvecklaren driver vi utvecklingen av grönt byggande, klimatarbete och social hållbarhet. Vi främjar och utvecklar nya tekniska innovationer och lösningar som vi testar i våra projekt. Vi utvärderar kontinuerligt hela vår värdekedja och ställer nya krav på våra leverantörer och underentreprenörer i vår strävan mot en klimatneutral verksamhet. Vårt hållbarhetsengagemang är tydligt även i policies och värderingar: på Skanska är framtiden klimatneutral.

 

Ta chansen och var med och skapa morgondagens hållbara samhälle tillsammans med oss på Skanska. 

 

Sista ansökningsdag är 26 februari

 

Observera att du måste studera byggteknik på Umeå Universitet för att kunna söka denna tjänst. Glöm inte att bifogat ditt CV samt personligt brev. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att mejla Ulrica,

Ulrica.sundstrom@skanska.se 

  

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag.

 

Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 februari . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 14 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb COOP Praktik Umeå Universitet