Skanska

Chef till BRF-funktionen på BoKlok

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan - från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

Vad innebär rollen som Chef för BRF-funktionen på BoKlok?

Som chef för BRF-funktionen ansvarar du för att samordna, planera och utveckla funktionen för bostadsrättsverksamheten på BoKlok. Rollen innebär både strategiskt och operativt arbete.Förutom funktions- och personalansvar kommer du även ansvara för ett antal bostadsrättsföreningar från start till mål.

I rollen ingår personalansvar för sju BRF-ekonomer vilket innebär att du kommer att leda och stötta medarbetarna i det dagliga arbetet samt utveckla och inspirera teamet att arbeta mot gemensamma mål.

Arbetsuppgifterna innefattar ränteprognoser, marknadsbevakningar, kostnadskalkyler, ekonomisk plan, årsredovisningar, upphandling och förhandling av finansiering samt kreditbedömning och avtalstecknande med slutkund. Du kommer även att driva styrelsearbetet under byggnation i samarbete med externa konsulter, delta på stämmor och informationsmöten samt upphandling av ekonomisk förvaltning och fastighetsförsäkring.

Arbetet medför visst kvällsarbete och resor i tjänsten.

Var kommer du att arbeta?

Placeringsort är Malmö eller Göteborg. Eftersom BoKlok bygger bostäder över hela Sverige förekommer även övernattningar i tjänsten.

Vad erbjuder BoKlok?

På BoKlok får du möjlighet att jobba tillsammans med kollegor med stort engagemang, och lära dig väldigt mycket om vårt unika sätt att bygga lägenheter och radhus. Vi jobbar tätt tillsammans i en öppen atmosfär där man får hjälp av sina kollegor för att uppnå målen i projekten. Samarbetet är något vi tror starkt på i BoKlok och vi har en ödmjuk inställning till utmaningar där det alltid finns möjlighet att lära sig av varandra.

Vem tror vi att du är?

Du är strukturerad, får saker gjorda och är pedagogisk i din kommunikation med andra samt har några års erfarenhet i en ledande roll med personalansvar. Hjälper gärna andra men tar även hjälp för att komma framåt i ditt arbete och engagerar dig i gruppens utveckling. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och känner stort ansvar för att driva verksamheten framåt. Vi tror att du har högskoleutbildning eller liknande.

Då rollen innebär mycket arbete i Excel är det viktigt att du har stor erfarenhet av att jobba i verktyget. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande BRF-arbetsuppgifter inom bygg- eller bostadsbolag, av ekonomisk förvaltning eller bankerfarenhet. Erfarenhet av styrelsearbete samt kontakt med myndigheter är meriterande.

Behärskar något annat språk än svenska och engelska är även det meriterande.

Välkommen till oss på BoKlok!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Chef till BRF-funktionen på BoKlok