Skanska

Chef Hälsa och Säkerhet Region Betong - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom Betong är en av Sveriges största. Vi är en expansiv betongproducent med 140 medarbetare på 24 fasta och mobila betongfabriker runt om i Sverige. Vi erbjuder helhetslösningar med transport, pumpning och teknisk support.

 

Hälsa och Säkerhetschef Region Betong

 

Vi har ett gemensamt mål att alla Skanskas arbetsplatser ska vara säkra och hälsosamma. För att ta nästa steg mot målet ändrar vi nu organisationen för hälsa och säkerhetsarbetet i Skanska Sverige och på region betong.

 

Om tjänsten

 

I rollen som Hälsa och Säkerhetschef består arbetet huvudsakligen av att:

 

• Tillsammans med regionledningen leda ett effektivt och systematiskt arbete inom hälsa och säkerhet

• Stödja regionen vid organisering av dess hälsa och säkerhetsresurser

• Stödja regionen i tillämpning och följsamhet av ledningssystemet Vsaa samt implementering av nya och uppdaterade arbetssätt

• Stödja verksamheten med experthjälp, utbilda och praktiskt hjälpa cheferna i verksamheten

• Bidra i utvecklingsprojekt och gemensamma arbetssätt inom hälsa och säkerhet

• Stödja vid utredningar enligt särskilt mandat

• Stödja regionens- och avdelningarnas ledningsgrupper

• Sammankalla och leda  HSR möten.

 

Tjänsten rapporterar till Regionchef. Resor förekommer varje vecka i tjänsten, då regionen har hela Sverige som arbetsområde. Placering är gärna Stockholm eller någon av våra större städer.

 

Om dig

 

Vi söker dig som har relevant akademisk examen samt minst 5 - 10 års erfarenhet från arbete kopplat till hälsa och säkerhet. Du har gedigen kunskap inom hälsa och säkerhetsområdet och kanske någon specialistkompetens. Arbetet är mycket självständigt och det är viktigt att du har erfarenhet och kan visa på att du kan arbeta självständigt, planerar och driva frågor inom området.

 

Som person är du mål- och resultatdriven och har en god förmåga att leda genom andra. Du är handlingskraftig och kan kommunicera på ett motiverande vis. Du har ett stort engagemang och kan entusiasmera andra.

 

Ansök

 

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV! Vi vill ha din ansökan senast den 23 maj.  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Gunilla Holmberg, gunilla.holmberg@skanska.se

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 3 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Chef Hälsa och Säkerhet Region Betong - Stockholm