Skanska

Byggtekniskchef till BoKlok i Gullringen

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Är du en god ledare och har erfarenhet av förbättringsarbete och samtidigt vill leda en byggtekniskavdelning? Se hit - då kan vi ha en tjänst för just dig!

 

BoKlok ingår i Skanska koncernen och är just nu inne ett expansivt skede och behöver tillsätta en Byggtekniskchef med ansvar för tillverkningshandlingar och produktionsunderlag för BoKlok´s fabrik i Gullringen, Vimmerby.

 

Dina arbetsuppgifter

Som Byggtekniskchef kommer du att vara övergripande ansvarig för framtagandet av tillverkningshandlingar och produktionsunderlag. Rollen innefattar även utveckling av digitala verktyg för informationsöverföring mellan projekteringssystem och MPS-system. Du arbetar tätt tillsammans med ditt team som beroende av uppgift varierar mellan 5-10. Ni upprättar planer och aktiviteter för att säkerställa handlingar med hög kvalitét och för fortsatt utveckling av projekteringsverktyg tillsammans med BoKloks centrala projekteringsavdelning samt leverantörer av CAD-verktyg. Du ansvarar också för bolagets kvalitetsarbete tillsammans med dina direktrapporterande tjänstemän. Ni leder - genom daglig styrning och ständiga förbättringar med ett LEAN-tänk för ögonen.

  

Din profil

Du har minst 3-5 års erfarenhet av 3D projektering och konstruktion inom träbyggnation. Du har en god förmåga att driva förändringsarbete och kunna entusiasmera din personal.

Meriterande är om du har byggteknisk bakgrund inom modulproduktion och/eller erfarenhet av bostadsproduktion. Idag arbetar vi med hsbCAD och Autocad. Du har erfarenhet av personalledning.

Att motivera andra personer och skapa en god stämning ligger naturligt för dig. Som person är du driven, prestigelös och du motiveras av att ständigt bli bättre på det du gör.

 

Du kommer att rapportera till företagets Fabrikschef och placeringsort är på BoKlok´s fabrik i Gullringen, Vimmerby.

 

Vi erbjuder en trivsam och flexibel arbetsplats med branschens nöjdaste kunder. Ett prestigelöst och engagerat team som dagligen arbetar för att hålla hög kvalité till våra kunder. Nära till skratt samt en vilja att alltid göra sitt bästa.

 

Låter detta som en tjänst för dig eller någon i ditt nätverk? Tveka inte att lägga en ansökan eller tipsa din omgivning om denna spännande roll.

Har Du frågor kring rekryteringsprocessen tar du kontakt med HRBP, Andreas Oliw på 010-449 26 45. Vid frågor om tjänsten så kontaktar du Tommy Dahlgren på 010-449 93 52.

 

Varmt välkommen med Din ansökan till oss på BoKlok.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Kalmar

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Byggtekniskchef till BoKlok i Gullringen