Skanska

Byggnadsfysiker Skanska Teknik - Stockholm

Byggnadsfysiker till Skanska Teknik i Stockholm

 

Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med Skanskas affär och projekt i fokus. Verksamheten är fokuserad på stöd och rådgivning i tidiga skeden och arbetar även med utveckling och projektering.

 

Konstruktion och byggfysikgruppen i Stockholm ingår i avdelning Hus, där vi idag ca 150 medarbetare och vi finns i huvudsak i Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö. Vi är med i de flesta av Skanskas olika typer av projekt, såsom bostadshus, kommersiella fastigheter, sjukhus mm ifrån tidiga skeden till produktion och garantitiden ut.

 

Skanska Teknik i Stockholm söker en byggnadsfysiker/konstruktör till Konstruktion- och byggfysikgruppen i Stockholm

 

Vi har ett nära samarbete med våra övriga kollegor i avdelning Hus inom kompetensområdena konstruktion, arkitektur, BIM och byggfysik.

 

Vill du arbeta tillsammans med oss?

 

Som byggfysiker i på Skanska kommer du att självständigt arbeta i olika typer av roller. Du kan jobba med förebyggande arbete, exempelvis vara fuktsakkunnig i projekt, bidra till fuktsäkerhetsarbetet antingen som fuktsäkerhetsansvarig i projektering eller produktion, du kommer också att jobba med garanti- och eftermarknadsfrågor. Du kan också agera rådgivare i olika byggfysik eller fukt relaterade frågor i våra projekt. Du kommer att ha stöd i ditt dagliga arbete av flera seniora kollegor varav en finns på Stockholmskontoret.

Möjlighet finns att även jobba med projektering eller FoU inom Skanska Teknik.  

 

Vem är du och vad har du gjort

 

Byggfysikdelen av gruppen här i Stockholm består idag av två personer och är under uppbyggnad. Det finns således stor möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av gruppen. Vi tror att du är utbildad civilingenjör med god kännedom om byggfysik i teori och praktik. Du kanske har en bakgrund inom 

konstruktionsprojektering.

Vi söker dig som har minst 5 års relevant branscherfarenhet och stort intresse för såväl praktiska som teoretiska frågor. Du ska ha förståelse för hur informationen på en ritning omsätts i praktiken och hur det påverkar byggnadens funktion.

 

Som person är du orädd, praktisk och självständig. Du kan också ta egna initiativ.

 

Det är mycket meriterande om du gått någon av följande kurser på fuktcentrum i Lund, fuktsakkunnig, fuktsäkerhetsansvarig projektering eller produktion eller byggdoktor.

 

Ansökan

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en söker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

 

Vi intervjuar kandidater löpande. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta Gruppchef Sara Thor på 070-241 56 35 eller sara.thor@skanska.se

 

Sista ansökningsdag är 25/2 2018.

 

Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Byggnadsfysiker Skanska Teknik - Stockholm