Skanska

Byggnadsfysiker Skanska Teknik - Malmö/Växjö/Stockholm/Göteborg

Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med Skanskas affär och projekt i fokus. Verksamheten är fokuserad på stöd och rådgivning i tidiga skeden och arbetar även med utveckling och projektering.

 

Vill du arbeta tillsammans med oss?

 

Byggfysik jobbar i alla faser i byggprojekten, från projektutveckling till överlämnande och drift. Vi arbetar förebyggande bland annat som kvalitetssamordnare, fuktsakkunniga och fuktsäkerhetsansvariga i byggprojekt och hjälper till att optimera klimatskalet utifrån hållbarhet och fuktkrav. Vi kan hjälpa till med tekniska frågeställningar såsom materialval, detaljlösningar m.m. Byggfysik har en stor del i att utveckla och förvalta Skanskas tekniska lösningar.

 

Vi jobbar med garanti- och eftermarknadsfrågor och med att på ett professionellt sätt hantera de olika problem som kan uppstå vid husbyggnation. Vi genomför tekniska utbildningar för alla - från yrkesarbetare till regionchefer.

 

Våra byggfysiker finns i Göteborg, Malmö, Växjö och Stockholm.

 

Vem är du och vad har du gjort?

 

Du tycker det är kul att hitta lösningar på problem men låser dig inte vid bara en lösning. Som person har du ett genuint tekniskt eller naturvetenskapligt intresse. I samarbete med andra discipliner säkerställer du att resultatet blir optimerat med hänsyn taget till flera kriterier. Du förstår att omsätta teori till praktik. Som person vill du ta ansvar, har du god planeringsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter.

Vi ser det som mycket meriterande om du gått någon av följande kurser :

  • Byggdoktor
  • Diplomerad fuktsakkunnig
  • Fuktsäkerhetsansvarig projektering/produktion

 

Ansök idag – vi rekryterar löpande.

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

 

Har du några frågor? Kontakta gärna gruppcheferna på de olika kontoren:

  • Stockholm: Sara Thor 010-448 07 19
  • Göteborg: Hanna Strand 010-449 01 41
  • Växjö: Daniel Anderson 010-449 33 77
  • Malmö: Jens Erik Jörgensen 010-448 30 98

 

Ansök idag eller senast 2018-08-31.

 

Välkommen till Skanska!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Byggnadsfysiker Skanska Teknik - Malmö/Växjö/Stockholm/Göteborg