Skanska

BoKlok söker Senior Produktionschef med planering i fokus

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Beskrivning av tjänsten

Vill du vara med och säkra framdriften, förbättra planeringen och korta ledtiden i BoKlok´s bostadsprojekt i Sverige? Vi tillsätter nu en ny tjänst som Senior Produktionschef för att säkra framdriften av våra projekt inför produktionsstart men också för att driva utveckling om hur vi arbetar med produktionsplanering för att ytterligare effektivisera vår produktion.

 

Vi är redan idag ungefär dubbelt så snabba som traditionella projektutvecklare men ser potential att förkorta vår byggtid ytterligare genom ännu bättre planering. Vi strävar efter att våra byggplatser ska vara lika industriella som vår fabrik år 2020 vilket kommer kräva kortare byggtid, högre kvalitét och bättre kostnadskontroll i våra projekt. 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Senior Produktionschef kommer du stötta Projektledare och Produktionschefer för att säkerställa att tillräckliga produktionsförberedelser utförs i projekten. Du kommer att vara delaktig i att ta fram en optimal tidsplan för vårt koncept samt ansvara för att stötta våra Produktionschefer i att anpassa den till aktuella projekt. Du kommer även att utbilda våra Produktionschefer i planeringsverktyget Asta Powerproject samt ha en viktig roll i införandet av metoder för daglig styrning av byggarbetsplatsen genom visuell planering. Din roll kommer också att vara central i vårt arbete med att nyttja digitala verktyg i arbetet på våra byggarbetsplatser.

 

Placeringsort för tjänsten är i Malmö, Stockholm eller Göteborg.
  

Profil

Vi söker dig med erfarenhet av att driva projekt inom byggbranschen. Sannolikt arbetar du som Produktionschef idag och är redo för nya utmaningar!

Engagemang, lösningsfokus och noggrannhet är ord som beskriver dig. Som person är du prestigelös, strukturerad och drivande samt har en förmåga till rak kommunikation och trivs i samarbetet med andra. Det är centralt att du brinner för planering och effektivisering och du har lätt för att ta till dig ny information. Kunskap och erfarenhet kring digitala verktyg (BIM) samt LEAN är meriterande.

 

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen som byggnads- eller civilingenjör eller likvärdig kunskapsnivå. 

 

 

Ansökan

För frågor kring tjänsten kontaktar du rekryterande chef för gruppen Operationell Effektivitet John Hedblad på telefonnummer 010-448 36 42. 

 

Vi hanterar ansökningarna löpande så sänd Ditt CV och PB så snart som möjligt!


Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 september . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker Senior Produktionschef med planering i fokus