Skanska

BoKlok söker Produktionsmedarbetare med el-kompetens till Gullringen

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.Om dig 
Som medarbetare i produktionen på BoKlok arbetar du i en föränderlig miljö där du drivs av att förändra och effektivisera flöden och processer. Du har en positiv inställning och en förmåga att lösa problem och dra lärdom av dessa för att kunna förvalta dem till goda erfarenheter. Du bidrar till din egen, dina kollegors och produktionens utveckling. Din personlighet präglas av att vara självgående med högt driv och du får saker att hända.Vi söker dig som… 
• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden.
• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
• Vill arbeta med ständiga förbättringar i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.


 

Om tjänsten
Vi söker dig som har el-kompetens då uppdraget är att arbeta i produktionen med installationsarbete i bostäder. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling och här välkomnar vi dig till stora utvecklingsmöjligheter inom Boklok men även inom både Skanska och IKEA.

 

Har du tidigare erfarenhet som elektriker ser vi det som mycket meriterande men det är inte ett krav. Vidare ser vi gärna att sökande har tidigare erfarenheter inom produktion eller att man har viljan och ambitionen att lära sig.

 

Tjänsten är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen. Start i oktober eller efter överenskommelse. Vad gäller den formella kompetensen har du godkänd grundutbildning på elprogrammet (gymnasieutbildning Elteknik). Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Flödesledare Frida Jonsson på frida.jonsson@boklok.se.


Sista ansökningsdag är 2019-09-22.
 

Vi utför urval och intervjuer löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

 

Välkommen till oss på BoKlok!

 

Additional Information

  • Location: Kalmar, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 september . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 16 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker Produktionsmedarbetare med el-kompetens till Gullringen