Skanska

BoKlok söker Kvalitetssamordnare

Om dig

Du är kommunikativ och gillar att jobba i team men trivs också med uppgifter att lösa på egen hand. Du tänker gärna utanför boxen, har en hög servicekänsla och känner stort ansvar mot vår kund. Du har lätt för att bygga relationer och är inte rädd för att ta egna beslut. Du är prestigelös och tycker att målet och laget går före jaget. Du är välstrukturerad och har sinne för detaljer och problemlösning.

Ansvarsområden:

  • One-Point-of-Contact för våra projekt och eftermarknad vilket innebär att man tar emot frågor från projekt angående kvalitet. Sammanställer och vidarebefordrar frågeställning mot rätt avdelning/stab i fabriken och återkopplar.
  • Handlägga och hantera reklamationer och synpunkter kring kvalitet från projekten i BIM.
  • Ansvara för felmonterat eller skadat material mot kund tillsammans med andra stödfunktioner.
  • Hantera fakturor, sammanställer ekonomi och gör tillsammans med KMA-chef och ekonomifunktionen budget för Kvalitetsbristkostnader.
  • Driva samarbetsforum tillsammans med gruppchefen för produktionscheferna på byggplats, tar smarta gemensamma beslut för bolaget. Dokumenterar och tydliggör gränsdragningar.
  • Engagera medarbetare och skapa syfte att arbeta systematiskt med kvalitet.
  • Stöttar inköpsavdelningen reklamationer mot leverantörer.

 

Om tjänsten

Som Kvalitetssamordnare ansvarar du för att vara One-point-of-Contact mot vår kund, projekten, hanterar frågor och samordna internt kopplat till kvalitet.

 

Tjänsten som kvalitetssamordnare ger dig stora möjligheter att ta beslut och att påverka våra samarbetsytor, internt och med kunderna och få förståelse för affären.

 

Du arbetar i ett team som tillsammans stöttar fabriken inom områden som kvalitet, arbetsmiljö, miljö och produktionsteknik.

 

Tjänsten som Kvalitetssamordnare erbjuder dig ett varierande arbete och stora utvecklingsmöjligheter.

 

Tjänsten är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen.

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 21 juli . Arbetsort : Gullringen . Publicerat : 21 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker Kvalitetssamordnare