Skanska

BoKlok söker en Byggledare till Stockholm/Mälardalen

  • Ansök senast: 27 augusti 2021
  •  Enköping

Är du en erfaren, driven och självständig ledare redo för nya utmaningar? Lockas du av att vara ledare i byggproduktion i gränslandet mellan fastighetsutveckling och entreprenad? Vill du leda team med olika kompetenser i ett prestigelöst företag med snabba beslutsvägar? Då kan du vara rätt person för rollen som Byggledare till BoKlok i Marknadsområde Stockholm Mälardalen!**

 

Etik- och hållbarhetsfrågor står högt på agendan
Vi på BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor. Tillsammans med våra medarbetare, ägare, samarbetspartners och kunder kan vi skapa en positiv utveckling för klimatet, miljön och samhället i stort. Vi ska vara klimatneutrala 2030. När vi rekryterar letar vi efter olika kompetenser och individer som kan bidra i denna resa. Vi ser gärna sökande i varierande ålder, kön och bakgrund.

 

Om tjänsten
BoKlok är en bostadsutvecklare som förvärvar mark och bygger bostadsområden till slutkund. Vi agerar också som byggentreprenörer och säljer husentreprenader till offentliga och privata fastighetsägare som sedan hyr ut bostäder. Inom BoKlok är den lokala organisationen som är beställare och låter utföra uppförandet av nya bostäder.

Som Byggledare arbetar man i flera projektgrupper med projektchef, projektingenjör, säljare, bostadsrättsekonom och produktionschef.

Byggledaren är beställarens representant för genomförandet av byggentreprenaden och hanterar ett stort antal interna och externa kontakter. Normal projektstorlek som hanteras är 80–150 MSEK.

 

Exempel på dina arbetsuppgifter:

• projektering och projekteringssamordning enligt arbetsfördelning i projektgruppen

• ta fram färdigställd bygghandling

• upphandling av entreprenörer

• ansvar för budget och uppföljning under genomförandet fram till inflyttning

• byggmöten och sköta myndighetskontakter

• under produktion ansvarar Byggledaren för ekonomi och tidplan med stöd av produktionschef

• säkerställa att Hälsa & Säkerhet samt BAS-U arbeten efterlevs på arbetsplatsen

• Byggledaren utför även ofta exploateringsarbeten åt kommuner som en del inom beställarens exploateringsåtaganden; exempelvis lokalgator, park och dagvattenanläggningar

 

Några av våra medarbetare

 

Robert Glavocevic

Produktionschef

"Det bästa med min roll är att jag träffar alla i projektgruppen. Jag lägger mycket av min tid på projektstyrning och att planera. Jag styr skeppet i hamn, kan man säga – gör verklighet av ritningen!"

 

Susanna Bernéli

BRF-ekonom

"Jag är en person som älskar att ha många saker på gång och som har ett starkt eget driv, så jag trivs med att få lägga upp arbetet som det passar mig."

 

Pernilla Randefalk

Affärsutvecklare

"BoKlok präglas av en prestigelös atmosfär – här hjälps alla åt. Det är hela vår grundtanke, och jag uppskattar verkligen att alla - oavsett position inom företaget - hugger i om det behövs."

 

Vi söker dig med minst 5 års branscherfarenhet. Du har en relevant eftergymnasial utbildning. Akademisk examen är meriterande men inget krav.

För att lyckas och trivas i rollen som byggledare i BoKlok är det viktigt att du är drivande, proaktiv och tar stort eget ansvar. Du agerar med vana i rollen som projektledare där du etablerar mål och följer upp genomförandet. Du har erfarenhet av ekonomistyrning och goda kunskaper i myndighetskrav, samhällsplanering och byggregler. Vi ser gärna att du har erfarenhet av markprojektering och förståelse för geotekniska frågor.

B-körkort är ett krav eftersom det frekvent sker dagsresor till byggarbetsplatser inom Mälardalen.

Du rapporterar till chefen för Marknadsområde Stockholm Mälardalen. För svar på frågor om tjänsten, kontakta:

Marknadsområdeschef Stockholm Mälardalen, Anton Leigard. Fram till vecka 32 har vi dock semester och kan vara svåra att nå.

 

Om företaget
BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Det går i korthet ut på att de som bor i våra hem ska få så mycket boende som möjligt för så lite pengar som möjligt.

Vi ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till försäljning, byggnation och kundrelationerna efter inflyttning.

Vi bygger hållbara hem och vi jobbar mot vårt mål att vara klimatneutrala 2035.

Som ett affärsområde i Skanska får du som medarbetare ta del av förmåner och utvecklingsmöjligheter inom Skanska koncernen.

För oss är mångfald och inkludering viktig - vi vill spegla samhället, främja rättvisa och allas lika värde. Hos oss ska alla känna sig sedda, respekterade och aktivt få bidra – oavsett vem den är. Det är en förutsättning för att vi ska kunna leverera värde till våra kunder och driva på utvecklingen mot ett bättre samhälle – för alla.

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 27 augusti . Arbetsort : Enköping . Publicerat : 19 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker en Byggledare till Stockholm/Mälardalen